Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

PSYCHOLOGIA + MBA+DOŚWIADCZENIE=0 PRACY

27.10.04, 00:47
    Piszę ten post, gdyż chwytam się obecnie wszelkich sposobów na znalezienie
    pracy. Skończyłem psychologię na UWr (spec. kliniczna, dyplom z
    wyróżnieniem).Zrobiłem podyplomowe studia na AE we Wroc. w ramach progr. MBA.
    Pracowałem jako asystent na Uniwerku, dyr. personalny JTT Computer, potem
    zachciało mi się własnego biznesu. Zainwestowałem wszystko co miałem i po
    dwóch latach prowadzenia firmy szyjącej ciuchy dla dzieciaków, dwaj kolesie
    pusicili wszystko z dymem. (zostały mi pamiątkowe wyroki sądowe nakazujące
    zwrot tego co wyprowadzili.) Pracowałem później w domu dziecka i szkole
    specjalnej za 700 PLN. (na dojazdy do pracy szła 1/3) Zmiana dyrekcji
    placówiki okazała się dla mnie wyrokiem-zwolnieniem. Właściwie jestem
    zdecydowany na wyjazd z kraju, choć bardzo tego nie chcę. Ten post to jedena
    z ostatnich prób znalezienia innego rozwiązania. Czy ktoś może coś doradzić?
    Plizzz
    Obserwuj wątek
      • krzysztofsf Re: PSYCHOLOGIA + MBA+DOŚWIADCZENIE=0 PRACY 27.10.04, 00:50
        p.skraba napisał:

> Piszę ten post, gdyż chwytam się obecnie wszelkich sposobów na znalezienie
        > pracy. Skończyłem psychologię na UWr (spec. kliniczna, dyplom z
        > wyróżnieniem).Zrobiłem podyplomowe studia na AE we Wroc. w ramach progr. MBA.
        > Pracowałem jako asystent na Uniwerku, dyr. personalny JTT Computer, potem
        > zachciało mi się własnego biznesu. Zainwestowałem wszystko co miałem i po
        > dwóch latach prowadzenia firmy szyjącej ciuchy dla dzieciaków, dwaj kolesie
        > pusicili wszystko z dymem. (zostały mi pamiątkowe wyroki sądowe nakazujące
        > zwrot tego co wyprowadzili.) Pracowałem później w domu dziecka i szkole
        > specjalnej za 700 PLN. (na dojazdy do pracy szła 1/3) Zmiana dyrekcji
        > placówiki okazała się dla mnie wyrokiem-zwolnieniem. Właściwie jestem
        > zdecydowany na wyjazd z kraju, choć bardzo tego nie chcę. Ten post to jedena
        > z ostatnich prób znalezienia innego rozwiązania. Czy ktoś może coś doradzić?
        > Plizzz

Na forum jest dluuugasny watek o MBA - poczytaj sobie.
        Pamietaj....ostatni gasi swiatlo.
        • Gość: radca Re: PSYCHOLOGIA + MBA+DOŚWIADCZENIE=0 PRACY IP: 5.3R2D* / 213.121.209.* 27.10.04, 02:07
          Zakladam ze jestes z Wroclawia. Najblizej masz do przejscia Gorlitz-Zgorzelec.
          Wylacznik swiatla znajduje sie na bialo-czerwonym slupku granicznym doslownie
          obok mostu na Nysie.
          • Gość: Social Re: PSYCHOLOGIA + MBA+DOŚWIADCZENIE=0 PRACY IP: *.dreamnet.pl 27.10.04, 18:14
            Radco,dobry jesteś :) Twój post jest the best !!! Wielokrotnie koło tego słupka
            na którym jest opisywany przez ciebie wyłacznik swiatła w zasranej RP
            przejeżdzałem. A za Odrą pracy jest full,ale pracy,konkretenej pracy.Nie
            opier.... się przy biurku. A temu magistrowi psychologii klinicznej z MBA mogę
            załatwić prawdziwa pracę - przy betoniarce. Stawka? Na początek daję 5 Euro/h .
            • Gość: paweł Re: PSYCHOLOGIA + MBA+DOŚWIADCZENIE=0 PRACY IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.04, 22:42
              stry, a tyś doktorat pisał z pracy fizycznej? Podejrzewam, że z takiej również
              mogę ci udzielić korepetycji, bo zapie..em fizycznie kiedy ty pewnie na
              chleb mówiłeś beb. A jak ci doskwiera jakiś kompleksik to zapraszam, na
              początek 20 euro/sesje nie-magistrze
            • Gość: paweł Re: PSYCHOLOGIA + MBA+DOŚWIADCZENIE=0 PRACY IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.04, 16:22
              Pracowałeś kiedyś z dzieciakami upośledzonymi? Z domu dziecka?, Z dziecięcym
              porażeniem mózgowym?. Myślisz dupku, że to załątwia się z za biurka? Myślisz,
              że stanie przy betoniarce jest bardziej odpowiedzialnym zajęciem? Może wymaga
              wyższych kwalifikacji?. Zastanów się na przyszłoś dwa razy, zanim napiszesz
              cokolwiek, bo się facet ośmieszasz - proletariacki mitomanie
      • Gość: Paweł Z. Re: PSYCHOLOGIA + MBA+DOŚWIADCZENIE=0 PRACY IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 27.10.04, 11:08
        Byłeś w pośredniaku?
        • Gość: paweł Re: PSYCHOLOGIA + MBA+DOŚWIADCZENIE=0 PRACY IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.04, 22:46
          byłem, dupa zbita
          • Gość: Paweł Z. Re: PSYCHOLOGIA + MBA+DOŚWIADCZENIE=0 PRACY IP: *.kom / *.kom-net.pl 27.10.04, 23:13
            A myślałeś o powrocie na uczelnię?
            Kasa marna, ale z tego, co piszesz, to niewiele masz do stracenia. Może nie
            spaliłeś za sobą mostów?
            Teoretycznie mógłbyś robić doktora z psychologii pracy. Masz jeszcze znajomych
            w Instytucie?
            • Gość: paweł Re: PSYCHOLOGIA + MBA+DOŚWIADCZENIE=0 PRACY IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.04, 01:30
              2 lata temu starałem się wrócić na uczelnię, ale bez doktoratu no way. Nawet
              rozpocząłem studia doktor., niestety było to tak beznadziejne, że odpadłem po
              pierwszych wykładach. (totalna lipa) Doktorat zostawiam sobie na (mam nadzieję)
              lepsze czasy. Tak, czy owak dzięki za zainteresowanie. Pozdrawiam Paweł
      • Gość: pracodawca. Re: PSYCHOLOGIA + MBA+DOŚWIADCZENIE=0 PRACY IP: *.tele2.pl 28.10.04, 09:11
        Firma "Wesoły młyn" podejmie współpracę z przedstawicielem/ką handlowym na
        terenie całego kraju.
        Oprócz ciekawej i dochodowej pracy oferujemy darmowe szkolenia.
        kontakt: e-mail: wesolymlyn@poczta.fm,
        wesolymlyn.fm.interia.pl

• losiu4 Re: PSYCHOLOGIA + MBA+DOŚWIADCZENIE=0 PRACY 28.10.04, 11:07
        doprecyzuje odpowiedź Krzysztofa:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23&w=16143976
        miłej lektury

Pozdrawiam

Losiu
        • Gość: paweł Re: PSYCHOLOGIA + MBA+DOŚWIADCZENIE=0 PRACY IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.04, 01:38
          Dzięki, to pouczająca lektura

pozdrawiam Paweł

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka