Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wyczerpanie pracą

25.08.24, 14:55
    Witam. Mam 33 lata i już dosyć pracy. Jestem zmeczony. Tak że nawet nie chce mi się tego pisac. Mam również nerwicę lekowa i biorę leki. Z poprzednich dwóch się zwolniłem bo nie daje sobie rady z ludźmi. Prace lubiłem ale po czasie mi obrzydła. Nie chce mi się już ciągle zmieniać pracy! Jestem w kole praca nerwica bezrobocie praca nerwica bezrobocie. To że się starałem i chciałem robić to co robiłem, było wykorzystywane. Do tego mobbing i podłość ludzka. Czuję się bez energii, jak trup. Nie traktowałem pracy jako wyłącznie źródła utrzymania. Może czas zmienić podejście i dać sobie spokój zanim wyląduje w psychiatryku.
    Obserwuj wątek
      • chocolate_dog123 Re: Wyczerpanie pracą 25.08.24, 16:34
        Robisz dobra robotę. Keep going.
        • chocolate_dog123 Re: Wyczerpanie pracą 25.08.24, 16:35
          Ponoć te leki wyczerpują. Pilnuj się.
        • karol.wiatr Re: Wyczerpanie pracą 25.08.24, 19:42
          W jakim sensie?
          • chocolate_dog123 Re: Wyczerpanie pracą 25.08.24, 21:15
            Wpierd.alasz leki na nerwicę to sobie poczytaj o skutkach ubocznych. Lepiej przejdz na zioła lub techniki relaksacyjne.
            Tu ciekawy artykuł:
            mecp-springeropen-com.translate.goog/articles/10.1186/s43045-021-00161-1?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=pl&_x_tr_hl=pl&_x_tr_pto=rq
      • karool Re: Wyczerpanie pracą 28.08.24, 18:14
        Może pora przerzucić się na pracę zdalną? Jak jesteś zainteresowany napisz na maila karol.mikolajczyk88@interia.pl
        • chocolate_dog123 Re: Wyczerpanie pracą 28.08.24, 22:33
          Nie każdy pracodawca chętnie udziela zgody na pracę zdalną. Dziwne, nie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka