Gość: Amelia Re: Większość sklepów markowych z odzieżą i.t.p. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.08, 13:48 Postanowiłam poszukać pracy jako sprzedawca w centrach handlowych a mam już doświadczenie w tej branży i co się okazuje, że otrzymanie etatu (szczególnie dla kobiety) jest w takich sklepach wielką łaską pracodawców.Jedyne na co można liczyć to umowa zlecenie albo pół etatu i to za grosze bo jak można usłyszeć na rozmowie kwalifikacyjnej: "proponujemy dobre wynagrodzenie ok. 6800 netto (np. Gino Rossi) i premię zależną od wyników sprzedaży".Premię owszem dają czasami ale każdy sprzedawca ze swej sprzedaży jest rozliczany indywidualnie co powoduje niezdrowe sytuacje między personelem tym bardziej, że każdy sprzedawca nie ma 100% wpływu na swoją sprzedaż.Także tacy pracodawcy najchętniej preferują młodych naiwnych studentów bez doświadczenia, którzy za marną kasę godzą się pracować by mieć cokolwiek na opłacenie studiów a pracodawca nie odprowadza pewnych składek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wo Re: TurboCare Sp. z o. o. Wrocław - UWAGA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.08, 13:19 jakie zarobki w Turbocare Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: była pracownica piwnica pod starym browarem w szopienicach IP: 88.220.79.* 24.06.08, 01:37 Wlaściciel to niezły oszust,zatrudnia wszystkich na umowy których nie zgłasza, płaci po 3,50 z obietnicą perspektywy na normalne zarobki po czym szuka kolejnych frajerow,wmawia manka i zabiera je z wypłaty.Ja pracowałam zresztą nie sama w sylwestra 17 godzin za które nam nie zapłacił, a 2stycznia nas zwolnił.Najśmieszniejsze jest to że szuka jeleni przez katowicki urząd pracy,pomimo iz PUP ma kserokopię lewej umowy co zresztą sama zglosiłam,a za chwilę widzialam jak te same panie wysylaly z obowiązkowym skierowaniem kolejne osoby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: czarna lista pracodawców - Eko Medic / Powerm IP: *.media4.pl 24.06.08, 12:35 Witaj! Jestem zainteresowana wszelkimi danymi związanymi ta firma.....jakiekolwiek informacje ktore pomoga mi sprawie odstapienia od umowy kupna sprzedazy, gdyz zostalam oszukana przez Eko Medic. Juz po podpisaniu umowy, godz pozniej, chcialam zrezygnowac, do czego mialam pelne prawo!!! Niestety przedstawiciel stwierdzil ze owszem moge ale wpierw musi sie skonsultowac z kierownikiem. Po czym zostawil sprzet i pojechal. Z dnia na dzien zwodzil ze przyjedzie i odbierze sprzet i wystawi oswiadczenie no i rzecz jasna ze odtapimy od umowy. Teraz sprawa nabrala wiekszego wymiaru i potrzebuje wszelkich danych dotyczacych "przekretow" tej firmy. Z gory dziekuje i ostrzegam!!!!!!!!!! EKO MEDIC!!!!!!! nie nabierajcie sie!!!!!! moj e-mail moniok1@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: power Re: czarna lista pracodawców - Eko Medic / Powerm IP: *.bielsko.dialog.net.pl 10.09.08, 15:43 OŚWIADCZENIE - NIEUCZCIWA KONKURENCJA . Szanowni internauci , w związku z bardzo dobrą ofertą naszych produktów na rynku polskim pod względem asortymentowym, jak i cenowym, od pewnego czasu zauważyliśmy ostre ataki „NIEUCZCIWEJ KONKURENCJI” na forach internetowych. Jesteśmy świadomi, że nasza oferta skalkulowana przez nas przede wszystkim z pełną korzyścią dla klienta (maksymalne wyposażenie za optymalną cenę) stała się powodem nieuczciwej walki, w której to nasza firma jest bezpodstawnie oczerniania i pokazywana w złym świetle. Jesteśmy w posiadaniu dowodów, iż prawdopodobnie prawie wszystkie negatywne opinie to wymysły „NIEUCZCIWEJ KONURENCJI” Internet pozwala na wyrażanie wszystkich opinii, niestety również tych nieprawdziwych chowając się za pseudonimem . Dbając o prestiż firmy chcemy maksymalnie podnieść jakość swoich usług i w związku z tym prosimy wszystkie sugestie, uwagi , pytania etc. kierować bezpośrednio do nas . Oferujemy Państwu pomoc w każdej sprawie i gwarantujemy rozpatrzenie wszystkich uwag, wniosków i sugestii. Dział Obsługi Klienta Produktu „Powermed” tel/fax 033 / 499 69 00 tel/fax 033 / 499 42 00 tel/fax 033 / 499 42 05 tel/fax 033 / 499 42 06 tel/fax 033 / 499 42 07 tel/fax 033 / 822 05 03 biuro@powermed.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pitkens Re: SUNSET SUITS ! IP: *.chello.pl 25.06.08, 00:28 1. 1500 brutto szeregowy / 2200 brutto kierownik 2. NIE MOŻLIWE DO OSIĄGNIĘCIA PLANY PREMIOWE 3. ŻAŁOSNE PROWIZJE OD PREMI (o ile jakimś cudem wykona się plan, np.50% ze 150 zl leci dla kierownika ,a drugie 50% do podziału na pracowników ,ahah) 4. Brak systemu informatycznego ,wszystko trzeba liczyć ,ewidencjonować RĘCZNIE. Inwentaryzacja to KOSZMAR !!! 5. Firma jest zacofana w rozwoju ... 6. OGROMNA ROTACJA !!! ZERO SZACUNKU DO PRACOWNIKA I JEGO PRACY !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pole Re: Euro Trade Candles IP: *.compower.pl 26.06.08, 15:53 Euro Trade Candles-znicze. Ciągłe opóźnienia w wypłacie wynagrodzenia. Chyba, że komuś odpowiada taki sposób oszczędzania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedlin Re: walder m plock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.08, 00:03 WALDER M i usługi spawalniczo-ślusarskie andrzej wojdat. Obie z Płocka i działające razem. Obiecują spawaczom stawki godzinowe po 25 zł netto ale umowa jest na 1200 zł brutto/miesięcznie i tyle właśnie wypłacają. Poza tym oferują pracę za granicą Morzejki (Litwa) mając pozwolenie na działalność tylko na terenie Polski (do sprawdzenia w Biuletynie Informacji Publicznej w Płocku) wiec niech nikt się nie zdziwi że nie dostanie umowy do podpisania na pracę zagranicą. Szczerze odradzam spawaczom te "firmy", które zaliczają się do tzw firm "krzak" o ile chcą zaoszczędzić cenny czas, nerwy i pieniądze. Piętnujmy takie firmy za którymi kryją sie ludzie żadni szybkiego wzbogacenia się kosztem uczciwych ludzi !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Były Pracownik M-Bruk Wejherowo ul. Kochanowskiego 5 84-200 IP: *.adsl.inetia.pl 28.06.08, 09:51 Witam Pracowałem u typa 2 tygodnie niby za 10zł/h po 2 tyg. stwirdził iż nie ma zleceń i mogę pryjść za tydzień po wypłatę, gdy przyszzedłem stwierdził, że nieumiem dobrze trzymać łopaty i zapłacił 8 zł/h a mojemu kumplowi 7 zł/h wszystko zależy od tego jak mu czapka leży. A właściciel firmy to Marek Schmidtke - największy polski decydent. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M-BRUK Re: M-Bruk Wejherowo ul. Kochanowskiego 5 84-200 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.12, 20:53 WITAM. ZGADZAM SIĘ TAK BYŁO TYLKO JAK TEN OWY TYP PRZYCHODZĄC DO PRACY OPOWIADAŁ ZE POTRAFI PRACOWAĆ A JAK SIĘ OKAZAŁO TO JAK ZWYKLE TEN CO OPOWIADA ŻE POTRAFI WSZYSTKO TO NIE POTRAFI NAWET TRZYMAĆ MIOTŁY DLATEGO PO DWÓCH TYGODNIACH PRZEBRAŁA SIĘ MIARKA I POSTANOWIŁEM PODZIĘKOWAĆ TYPOWI KTÓREGO O MAŁY WŁOS NIE ZAMORDOWAŁA ŁOPATA NA BUDOWIE !!! NIE POLECAM TAKIEJ SIEROTY BO PROBLEMY GWARANTOWANE !!!!!!!!!!!1 MAREK SCHMIDTKE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: M-Bruk Wejherowo ul. Kochanowskiego 5 84-200 IP: *.router2.tygrys.net 08.04.13, 12:30 Ja słyszałem , "że jaka praca taka płaca" może tak właśnie było? Odpowiedz Link Zgłoś
altlager Yazamco Poland Sp. z o.o. 15.07.08, 10:32 YAZAMCO POLAND SP.Z O.O. WWW.YAZAMCO.COM.PL FIRMA ZAJMUJE SIĘ SPRZEDAŻĄ I WYNAJMEM DYSTRYBUTORÓW WODY, JAK RÓWNIEŻ POSIADA RESTAURACJE. Oferujemy: * SZKOLENIE WEWNĘTRZNE - zwykłe kłamstwo * ATRAKCYJNE WYNAGRODZENIE - 50zł dziennie umowy o dzieło * MIŁĄ ATMOSFERĘ - to fakt są naprawdę mili - dla siebie * STAŁĄ PRCĘ - tylko dla "klanu" W ofertach pracy dają doskonałe warunki więc chętnych wielu. Pani Mariola Porębiak dzwoni/pisze umawia na rozmowę w restauracji śpiewających kelnerów i odsyła do Pana Gracjana Słomskiego do serwisu na 3 dni próbne. I na tym się kończy kariera. Firma płaci 50zł brutto za dzień na umowe o dzieło. i następny na 3 dni i następny... Ta machina działa tak już co najmniej 6 miesięcy. To tak w skrócie a jeśli kogoś interesują detale to serdecznie zapraszam altlager@interia.pl tam mam dokładny opis całej sytuacji i zachęcam "kandydatów" do kontaktu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Yazamco Poland Sp. z o.o. IP: *.piaseczno.robbo.pl 01.12.12, 18:52 Może ktoś na kieownika? Albo handlowca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarna Re: Yazamco Poland Sp. z o.o. IP: *.dynamic.chello.pl 06.08.14, 19:32 Sama prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Yazamco Poland Sp. z o.o. IP: *.piaseczno.robbo.pl 24.08.14, 00:41 A co takiego się stało? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kałuża Eurest IP: *.xdsl.centertel.pl 28.07.08, 13:38 Eurest firma niepoważna za istną jałmużnę wymaga od pracowników poświęceń jakby w tej pracy pana boga za nogi złapali. Towarzystwo oczywiście to takie samemu się nie narobić i dać innym porobić więc nie pokazuj że cokolwiek umiesz. kierownictwo dba tylko o własną dupe, portfele i komfort własnej pracy a do reszty przypierdzieloa się o wszystko i zawsze jest mało . Liczą się tylko limity i koszty. Sory nie macie kasy aby uczciwie płacić za uczciwą praceto wypad z branży może ktoś na wasze miejsce przyjdzie kto bardziej zadba o ludzi niż o papierowe statystyki dla darmozjadów dyrektorów. Ps najlepiej wynieście się z naszej pięknej Polski!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zocha Re: Eurest IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.04.14, 21:19 Prawda firma Eurest do dupy płaca tyle co pies zapłaka jeszcze nie słósznie osądzają ludzi bo za mało pracują. Śmiechu warte.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANONIM Re: Eurest IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.04.14, 21:33 Eurest firma niepoważna za istną jałmużnę wymaga od pracowników poświęceń jakby w tej pracy pana boga za nogi złapali. Towarzystwo oczywiście to takie samemu się nie narobić i dać innym porobić więc nie pokazuj że cokolwiek umiesz. Wszystko do bani traktuja udzi jak nie wolników , apłaca gó... WAŁBRZYCH KIEROWNICZKA DO BANI, kierownictwo dba tylko o własną dupe, portfele i komfort własnej pracy a do reszty przypierdzieloa się o wszystko i zawsze jest mało . Liczą się tylko limity i koszty. Sory nie macie kasy aby uczciwie płacić za uczciwą praceto wypad z branży może ktoś na wasze miejsce przyjdzie kto bardziej zadba o ludzi niż o papierowe statystyki dla darmozjadów dyrektorów. Ps najlepiej wynieście się z naszej pięknej Polski!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ranita_08 TRELLA & NOLTE Sp. z.o.o 30.07.08, 14:58 Powody: 1) ludzie są zastraszani i mobbingowani 2) płace są minimalne 3) urlopu nie dostaje się po kilka lat (wypisujesz karte urlopową a i tak masz być w pracy bo jak nie to won) 4) szefostwo tak chamowate że chyba by moderator wykasował jakbym podała co mówią do ludzi 5) szef wymaga od ludzi donoszenia na siebie na wzajem. W tym celu pracownicy mają założone skrzynki mailowe wewnętrzne 6) Szef nastawia i buntuje pracowników przeciwko sobie 7) zakaz słuchania radia i jakichkolwiek rozmów między biurkami 8) pracownicy siedzą 10 osób w pokoju 20 mk a okna się nie otwierają ( nie ma klimatyzacji ) bo są zablokowane To wszstko prawda. Wytrzymałam tam trzy miesiące i chociaz minęło juuż kilka lat nie zapomnę chyba nigdy. Moja koleżanka pracuje tam dalej i jest dokładnie tak samo jak było. TRELLA & NOLTE Sp. z.o.o Łodź. Można sobie znaleźć w googlach. www.trella-nolte.com.pl (chyba) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninka Europharma, Euromedic, Euroforum - Katowice IP: *.chello.pl 03.02.09, 20:57 EUROPHARMA z Katowic (firmy powiązane: EUROMEDIC i EUROFORUM). Na rozmowie kwalifikacyjnej jest bardzo miło i profesjonalnie, ale to niestety tylko pozory. Właścicielami wszystkich trzech spółek jest rodzeństwo: lekarka i ekonomista. Jest się zatrudnianym w jednej z tych społek (wybieranej losowo chyba, bo nazwy albo profil działalności nijak się tu mają do zatrudnienia), ale pracuje się oczywiście dla trzech. Zero zakresu obowiązków, jest się angażowanym np. w organizację rajdów off-road (konik szefa firmy) czy ma się na to ochotę czy nie, oczywiscie za friko. Mimo że znali moje doswiadczenie zawodowe i umiejętności mieli własną wizję czym mam się zajmować. Pani Prezes dała mi aż jeden dzień na zapoznanie się z zagadnieniami, którymi miałam się zajmować, ostateczne byłam ganiana do najgorszej roboty: porządkowanie archiwum, niszczenie starych dokumentów, załatwianie spraw "na mieście" - a to wszystko po rozważaniu mojej osoby ponoć na stanowisko kierownicze(!!!)Króluje lizusostwo i donosicielstwo, nowych pracowników straszy się zachowaniem szefowej, nie wolno np. robić sobie kawy czy herbaty w momencie, gdy ona przebywa w kuchni, trzeba mieć oczywiscie własną kawę i herbatę, bo te firmowe są tylko dla gości i szefostwa. Pracownicy donoszą szefostwu, ze ktoś np. siedzi długo w toalecie (!!!) albo ze wyszedł z pracy punktualnie po 8 godzinach. Ci, którzy pracują tam od początku mają ogromne fory i mogą przez cay dzień nic nie robić - grunt to podlizywać się szefostwu, praca zostanie wykonana przez nowych pracowników, którzy pojawiają się tam właściwie co tydzień. Zasadą firmy jest, ze nie przyjmuje poczty od byłych prcowników (np. z prośbą o referencje czy zeby zgłosić nieprawidłowości w PIT-ie jak było w moim przypadku). Zero samodzielności, wieczna kontrola i zamordyzm. Zatrudniają ludzi o określonych umiejętnościach, wykorzystują ich do innego charakteu pracy, aby po miesiącu poinformować, że "zmienili zdanie co do profilu działalnosci firmy". Śmieszne, żałosne i swiadczące o braku pomysłu na działanie firmy "na co dzień" i w dłuższej perspektywie. Zdecydowanie odradzam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
trasz-ka88 Re: Europharma, Euromedic, Euroforum - Katowice 09.10.11, 15:55 Firma Euroforum z Katowic Szczerze nie polecam. Firma spóźnia się z płatnoścami, upominając się przez 3 miesiące, otrzmujesz niemiłą odpowiedź od wielkiej pani agnieszki, ALBO BRAK ODPOWIEDZI, trzeba błagac o swoje pieniądze-, Pani agnieszka jest BEZCZELNĄ oszustką, NIESAMOWITA KOMBINATORKĄ-nie polecam współpracy z nimi, NIE SZANUJĄ LUDZI- i nigdy nie wiadomo czy sie otrzyma należna wypłatę czy też może nie.KOMPLETNE DNO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tess Re: Europharma, Euromedic, Euroforum - Katowice IP: *.ikard.pl 12.12.11, 12:04 jest to szczera prawda, firma nieodpowiedzialna, nie można eis doprosić zwrotu wpłaconej zaliczki na poczet szkolenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melba Re: Szpital Ujastek Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.08, 11:29 Odradzam z całego serca pracę w charakterze tz "asystentki Zarządu". O fanaberiach Pani Prezes i jej zachowaniu opowiadam do dziś w formie anegdoty.To człowiek który czerpie radość z poniżania innych, szczególnie w towarzystwie osób trzecich- rodzaj dowartościowania chyba(?) Dodam do tego prowadzenie sekretariatu, kadr oraz pracę z gotówką i fakturowanie.Na deser praca w jednym pomieszczeniu z Panią Prezes, która wyprasza z pokoju jak ma zły nastrój lub zleca asystentce/owi załatwienie swoich jedynie pilnych spraw prywatnych. W rezultacie wykonywanie zawodowych obowiązków graniczy z cudem, za co oczywiście Pani Prezes wylewa asystentowi stek wyzwisk na głowę. Temat rzeka...O czym świadczyć powinna rotacja na tym stanowisku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heroina Iso System i Business Service IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.08, 19:02 "Zarządzane" przez tyrana i psychopatę P.T Napierkowskiego. Wyzysk za minimalną krajową i nerwowa atmosfera. Nie dajcie sie nabrać na rozmowach kwalifikacyjnych i uciekajcie gdzie pieprz rośnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nabrany Re: Iso System i Business Service IP: *.echostar.pl 25.09.08, 18:42 To prawda. Nie polecam pracy w tej firmie. Wyzysk i stres. Pozdrowienia dla Pana Dyrektora !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Były pracownik Re: Metropolis z Katowic IP: *.dynamic.chello.pl 03.03.11, 23:02 Potwierdzam to co napisała koleżanka ..to nie przedstawicielstwo tylko telemarketing dzwonisz po firmach z bazy która sobie wydrkujesz z google i gadka jak w koncuuda ci sie umówic spotkanie to wtedy dopiero jedziesz na spotkanie.. przy przyjmowaniu nikt nie mówi ci ze masz okreslony limit dopiero potem wychodzi przy wypłacie smieszni ludzie a Przemek kordynator handlowiec jak z koziej pupy trąbka naprawde nie polecam... dobrze ze po miesiacu zrezygnowałem tez były problemy przy wypłacie dopiero jak pipem zagroziłem to nagle na drugi dzien ... ludzie nie dajcie sie naciagac za miesiac nagle wychodzisz 200=600 zł bo to nie tak i tamto nie tak !!! jak najdalej od tego syfu!!!!! a tak na koniec kto niechce niech niewiezy ale ta firma to jedna wielka porażka mam nadzieje ze kiedys wielkie kierownictwo odpowie za traktowanie ludzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Były pracownik Re: sprostowanie nie metropolis tylko CRuX!!! IP: *.dynamic.chello.pl 03.03.11, 23:03 Potwierdzam to co napisała koleżanka ..to nie przedstawicielstwo tylko telemarketing dzwonisz po firmach z bazy która sobie wydrkujesz z google i gadka jak w koncuuda ci sie umówic spotkanie to wtedy dopiero jedziesz na spotkanie.. przy przyjmowaniu nikt nie mówi ci ze masz okreslony limit dopiero potem wychodzi przy wypłacie smieszni ludzie a Przemek kordynator handlowiec jak z koziej pupy trąbka naprawde nie polecam... dobrze ze po miesiacu zrezygnowałem tez były problemy przy wypłacie dopiero jak pipem zagroziłem to nagle na drugi dzien ... ludzie nie dajcie sie naciagac za miesiac nagle wychodzisz 200=600 zł bo to nie tak i tamto nie tak !!! jak najdalej od tego syfu!!!!! a tak na koniec kto niechce niech niewiezy ale ta firma to jedna wielka porażka mam nadzieje ze kiedys wielkie kierownictwo odpowie za traktowanie ludzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sikrzay Re:Czarna lista pracodawców TP S.A. IP: 212.160.172.* 29.08.08, 15:01 Pracodawca jest postrzegany jako atrakcyjny, ale tylko dla kogos kto tam nie pracuje... Opuznienia w placach to dzisiaj norma w TP, i oczywiscie najlepiej gdyby pracownik siedzial w pracy 12 - 13 godzin, za jak najmniejsze pieniadze, ludzie, szczegolnie mlodzi po studiach, nie dajcie sie "dymac" tej firmie, nie ma nic ciekawego do zaoferowania, poza 10 godz. pracy (srednio), z czego moze Ci zaplaca za 8 godzin, w tej firmie to norma, to jest tylko i wylacznie "firma na pokaz", nie szanuje sie pracownika i jego umejetnosci, mozesz miec wszelkie certyfikaty, a i tak bedziesz "dymany" przez kadre, wiecej ci obiecaja niz sa w stanie dac... Pierwszym, który was "wydyma" jest facet o nazwisku Jacek Kałłaur, gosc nie ma bladego pojecia o rynku pracy, ale kadra go trzyma, bo wyzyskujac was zaoszczedza kase dla firmy, a ze ludzie pryskaja z TP, kwituje słowem, które słyszałem w komunie, Ty jestes tylko trybikiem w maszynie, nie ma ludzi nie zastapionych, mozna ich wziasc z ulicy... Zycze powodzenia P. Kałłaurowi, ciekaw jestem co zrobi jak straci prace w TP, i nie bedzie mial przyjaciół, którzy go przygarna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawid TES RESORY Tarnowo Podgórne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.08, 15:18 pracowalem, owszem, ale to dom wariatów. szef jest alkoholikiem, ubliża i wyśmiewa regularnie, reszta włazi mu w dupsko. jak nie, to niszczą tych co myślą samodzielnie. unikajcie tej firmy jak ognia! dyrektor to figurant bez przygotowania. klika go okrada, a on nawet nie wie, co tam sie dzieje, bo to facet po PR-rze a nie zarzadzaniu. nie płacą, chyba, że ma się romans z szefem, ksiegowym czy innym tam. aha szef zgrywa młodzieniaszka i wyrywa młode laski na koniki ( ma ponad 60 lat!) bleee rzygac sie chce, spocony bekający dziad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: foxy - KAJA SP. Z O.O. IP: 82.160.250.* 05.09.08, 16:55 POśCIELE WEłNIANE - FIRMA LIPA SZKODA GADAć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: - KAJA SP. Z O.O. IP: *.eastwest.com.pl 29.10.08, 20:12 Mógłbyś wyjaśnić dlaczego ta firma to lipa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buahahahah NORDIC Development S.A IP: *.aster.pl 18.09.08, 17:35 NORDIC DEVELOPMENT S.A. przestrzegam,szefostwo-kolesie z gnojowki ,zalozyli garnitury i wydaje im sie ze sa Bogami.1 wielkie oszustwo,mobbing,ponizanie,podstepne zwolnienie polowy kadry firmy,a zatrudnianie znajomkow.zadnych regulaminow wynagodzen,brak listy obecnosci,kpina i dno.omijac szerokim łukiem. Odpowiedz Link Zgłoś
zadomowienie Dayzi trans z łodzi. 26.09.08, 10:56 DAYZI TRANS Z ŁODZI. OSZUST I STARY MOBBER. PRZEWOŻNIKOM NIE PLACI OD ROKU, DLA PRACOWNIKOW NIE LEPSZY. OTWIERA TERAZ FIRME W BRANZY NA ZONĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dada [...] IP: *.adsl.inetia.pl 19.02.09, 16:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZIBI TV ASTA PIŁA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.09, 19:18 TELEWIZJA ASTA PIŁA...KOSZMAR....SZEF DESPOTA..WSZECHWIEDZĄCY.... LUDZIE SĄ ZASTRASZANI...PONIŻANI... ZNERWICOWANI... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszukany Re: Tatuum IP: *.chello.pl 06.10.08, 17:32 Wyzysk pracowników, a po zmianach regionalnego kierownika wykwalifikowanych i przynoszących zysk pracowników wywala się na zbity pysk! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wykorzystana Geoban +Gdynia IP: *.gdynia.mm.pl 08.10.08, 21:47 Obóz pracy! harujesz w nadgodzinach z przymusu i nie chcą za to zapłacić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Czarna lista pracodawców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.08, 21:37 Biazet S.A. Białystok ul Andersa 38 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: auro Re: Biazet S.A. Białystok ul.Andersa 38 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.10.08, 14:14 Popieram! Wyzysk płacowy, żadnej wizji rozwoju, co najwyżej upadku. Ale tak to jest - w Białymstoku jest jak na Białorusi i czasem mi sie wydaje że i przywódca ten sam. Żadnej różnicy. Mnie na szczęście to nie dotyczy już, czego i Wam życzę Odpowiedz Link Zgłoś