Gość: Krasnoludek IP: *.icpnet.pl 12.12.04, 18:55 Czy ktoś może wie jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna w Tequilii? Czego można sie spodziewać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forumowe_kontko Re: Tequila BTL Group 12.12.04, 20:55 Tego samego co, na ten przykład, w Euro RSCG :D Nawet siedziby mają blisko siebie (kilkaset metrów). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krasnoludek Re: Tequila BTL Group IP: *.icpnet.pl 12.12.04, 21:37 To znaczy czego? Poza tym chodzi mi o Poznań... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krasnoludek Re: Tequila BTL Group IP: *.icpnet.pl 13.12.04, 20:38 Ponawiam moje pytanie... Dodam, że chodzi o stanowisko Junior Strategy Planner. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: primo Re: Tequila BTL Group IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 13.12.04, 20:59 Znam co nieco kierownictwo z Poznania. Nie wiem, jak wyglada rozmowa, ale mysle ze kiedy sie dostaniesz to dobra kasa cie nie minie (mimo nedznej strony internetowej). Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris Re: Tequila BTL Group IP: *.crowley.pl 13.12.04, 21:26 Po pierwsze to teraz nazywa sie Tequila Polska, a centrala w Poznaniu jest calkiem okazala. Jesli chodzi o sama rozmowe, to mozesz spodziewac sie, ze na 1 etapie bedziesz mial ogolne interview, a na 2 byc moze jakis case do zrobienia albo omowienia. Pracuje sie tam tak jak we wszystkich agencjach, wiadomo czasem jazdy i nadgodziny ale w samym dzial strategii jest OK. Odpowiedz Link Zgłoś