Gość: ala IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.05.02, 14:58 czy ktoś tam pracował? czy to w porządku firma? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
o__o Re: unifilm 20.05.02, 13:27 Gość portalu: ala napisał(a): > czy ktoś tam pracował? czy to w porządku firma? Wiem że trwa obecnie w całym kraju nabór ludzi do pracy. Czy naprawdę nikt nic nie wie o tej firmie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: unifilm IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.05.02, 13:48 Oni cały czas szukają. Ja byłam u nich na rozmowie w ubiegłym roku, na stanowisko handlowca. Warunki pracy oferują żałosne. Początkowo jest to praca na zlecenie za grosze. Praca polega na chodzeniu po firmach i zbieraniu danych do ich książek branżowych. Najlepszym, moim zdaniem, dowodem na to, jakie to marne zajęcie są wizytówki rozdawane przez tych handlowców. Wizytówka formowa ma miejsce na pieczątkę z nazwiskiem. Świadczy to o ogromnej rotacji, co mnie zresztą nie dziwi. Idź na rozmowę i dokładnie wypytaj to się przekonasz ale osobiście nie polecam tej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kojot Re: unifilm do doroty IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 14:19 byłaś na rozmowie i co dalej zrezygnowałaś, czy popracowałaś trochę? a tak swoją drogą to jest dużo firm, które zatrudniają handlowców i płacą im tylko prowizję Odpowiedz Link Zgłoś
o__o Re: unifilm 27.05.02, 17:35 Gość portalu: ala napisał(a): > czy ktoś tam pracował? czy to w porządku firma? Mój znajomy był na rozmowie. Jest to typowa akwizycja reklam do książek telefonicznych. Ponoć zarobki nieograniczone....:).O firmie nic nie wiem, warunki jakie oferują takie sobie, na początek tylko prowizja, praktycznie bez zwrotu poniesionych kosztów. Jeśli lubisz ten typ pracy możesz spróbować...Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniel Re: unifilm IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 17:49 Witam, Ja pracowalem w tej firmie 1,5 roku temu. Chodzilem po przedsiebiorstwach i sprawdzalem czy dane ktore mam na formularzu sa zgodne z faktycznymi (zajelo mi to jakies 3 tygodnie). Weryfikowali w ten sposob wpisy do branzowych ksiazek telefonicznych. Jesli potrzebujesz troche grosza mozesz sprobowac, tym bardziej ze nie mialem zadnych problemow z wyegzekwowaniem naleznosci. Sam /-a sobie ustalasz czas pracy, wiec jest to doskonale rozwiazanie. Pozdrawiam, Daniel Odpowiedz Link Zgłoś
o__o Re: unifilm 03.06.02, 17:53 Gość portalu: ala napisał(a): > czy ktoś tam pracował? czy to w porządku firma? Chciałam Cę poinformować że znajomy juz zrezygnował z pracy w tej firmie:) A Ty tam pracujesz? Odpowiedz Link Zgłoś