Gość: nudziarz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 09:28 I co dalej, przeleciałem ogłoszenia w poranej prasie i nic... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
muka77 Re: i co dalej.. 18.02.05, 09:40 w gazecie to raczej nie znajdziesz pracy, proponuje przejrzec ksiazke telefoniczna w wybranej branzy i poodwiedzac interesujace firmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abra Re: i co dalej.. IP: *.mmj.pl / 217.153.84.* 18.02.05, 09:42 To tez nic nie daje niestety, lepiej przejrzyj kalendarz z tel. do znajomych i ich popytaj czy nie mogli by jakos ci pomoc, jesli takowych znajomych nie posiadasz to witaj w klubie. Odpowiedz Link Zgłoś
muka77 Re: i co dalej.. 18.02.05, 09:52 Hmm nie wiem jak to sie dzieje ale niestety sa ludzie ktorzy nie moga znalesc pracy sa tez tacy co najwyzej miesiac szukaja. Mozna zdobyc prace bez znajomosci nawet na mazurach w malym miescie, jesli oczywiscie ma sie cos do zaoferowania. Nie pisze tego mo takie mam widzimisie tylko takie mam doswiadczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abra Re: i co dalej.. IP: *.mmj.pl / 217.153.84.* 18.02.05, 10:12 Pewnie jest tak jak piszesz ale tego powyzej tez nie napisalam bo takie mam widzimisie ale dlatego ze takie mam doswiadczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też bez pracki Re: i co dalej.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 10:22 Nie zniechęcaj się.Zrób sobie kawę.A od poniedziałku zacznij od nowa:)) i tak do skutku... Odpowiedz Link Zgłoś