Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

analiza czasu pracy

IP: *.toya.net.pl 02.03.05, 11:56
    Jak wygląda coś takiego? Jak się to profesjonalnie robi? Czy jakiś analityk
    mógłby udzielic mi kilku wskazówek, jestem kompletnie zielona, z góry
    dziękuję.
    Obserwuj wątek
      • Gość: ?? Re: analiza czasu pracy IP: *.man.poznan.pl 02.03.05, 12:13
        ale o co chodzi?
        • Gość: kiki Re: analiza czasu pracy IP: *.toya.net.pl 02.03.05, 12:17
          O to jak przygotować analizę czasu pracy dla firmy! Pomocy! :(
          • Gość: ?? Re: analiza czasu pracy IP: *.man.poznan.pl 02.03.05, 12:22
            Trudno odpowiedzieć na tą prosbę jeżeli nie wiadomo o jaką analizę chodzi...

Pod pojęciem "analiza czasu pracy" można rozumiec wiele działań - od układania
            organizacji czasu pracy zgodnie z przepisami KP aż po analizy mające na celu np
            zminimalizowanie nadgodzin czy też optymalizację pracy zmianowej.
            • Gość: kiki Re: analiza czasu pracy IP: *.toya.net.pl 02.03.05, 12:26
              Moje zadanie brzmi tak : przygotuj analize czasu pracy dla firmy, w której
              pracownicy pracuja w systemach podstawowym i ciągłym. Hilfe! Błagam.
              • Gość: kiki Re: analiza czasu pracy IP: *.toya.net.pl 02.03.05, 12:41
                up
                • Gość: ?? Re: analiza czasu pracy IP: *.man.poznan.pl 02.03.05, 12:48
                  Na początek proponuję zapoznać się z działem 6 Kodeksu pracy - czas pracy:
                  ( praca.interia.pl/kodeks ), może to ci ułatwi - bo obawiam się, że przy
                  tak skąpych informacjach nikt nie będzie w stanie ci powiedzieć "napisz to a
                  tamto i będzie ok". powodzenia.
                  • Gość: kiki Re: analiza czasu pracy IP: *.toya.net.pl 02.03.05, 13:40
                    czy moge liczyć na jeszcze jakieś porady? czy po prostu zwrócić się do
                    zleceniodawcy zadania, że za mało w nim szczegółów? dzieki
                    • Gość: kiki Re: analiza czasu pracy IP: *.toya.net.pl 03.03.05, 00:00
                      up

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka