Gość: kiki IP: *.toya.net.pl 02.03.05, 11:56 Jak wygląda coś takiego? Jak się to profesjonalnie robi? Czy jakiś analityk mógłby udzielic mi kilku wskazówek, jestem kompletnie zielona, z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ?? Re: analiza czasu pracy IP: *.man.poznan.pl 02.03.05, 12:13 ale o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: analiza czasu pracy IP: *.toya.net.pl 02.03.05, 12:17 O to jak przygotować analizę czasu pracy dla firmy! Pomocy! :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: analiza czasu pracy IP: *.man.poznan.pl 02.03.05, 12:22 Trudno odpowiedzieć na tą prosbę jeżeli nie wiadomo o jaką analizę chodzi... Pod pojęciem "analiza czasu pracy" można rozumiec wiele działań - od układania organizacji czasu pracy zgodnie z przepisami KP aż po analizy mające na celu np zminimalizowanie nadgodzin czy też optymalizację pracy zmianowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: analiza czasu pracy IP: *.toya.net.pl 02.03.05, 12:26 Moje zadanie brzmi tak : przygotuj analize czasu pracy dla firmy, w której pracownicy pracuja w systemach podstawowym i ciągłym. Hilfe! Błagam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: analiza czasu pracy IP: *.man.poznan.pl 02.03.05, 12:48 Na początek proponuję zapoznać się z działem 6 Kodeksu pracy - czas pracy: ( praca.interia.pl/kodeks ), może to ci ułatwi - bo obawiam się, że przy tak skąpych informacjach nikt nie będzie w stanie ci powiedzieć "napisz to a tamto i będzie ok". powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: analiza czasu pracy IP: *.toya.net.pl 02.03.05, 13:40 czy moge liczyć na jeszcze jakieś porady? czy po prostu zwrócić się do zleceniodawcy zadania, że za mało w nim szczegółów? dzieki Odpowiedz Link Zgłoś