Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Praca 5 dni poza domem

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.05, 13:04
    Mam rozpoczac prace, w ktorej bede poza domem przynajmniej 5 dni wtygodniu,
    ciekaw jestem + i - takiej pracy, i jak taka praca wplywa na zwiazek dwojga
    ludzi?
    Zgory dziekuje za odpowiedzi pozdrwiam!
    Obserwuj wątek
      • Gość: abc Re: Praca 5 dni poza domem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.05, 15:20
        wiekszosc ludzi nie pracuje w domu... i jakos sobie radza ;)
      • Gość: nonika Re: Praca 5 dni poza domem IP: 62.111.149.* 24.03.05, 10:18
        można sie przyzwyczaić. Mniej sie człowiek sprzecza, bardziej tęskni, ale i też
        traci na wspólnym przebywaniu. Coś za coś.
      • Gość: PH-owiec Re: Praca 5 dni poza domem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 10:40
        Gość portalu: mike napisał(a):

> Mam rozpoczac prace, w ktorej bede poza domem przynajmniej 5 dni wtygodniu,
        > ciekaw jestem + i - takiej pracy, i jak taka praca wplywa na zwiazek dwojga
        > ludzi?
        > Zgory dziekuje za odpowiedzi pozdrwiam!

Nie załamuj się teraz jest wiosna a na drodach coraz więcej towaru się pojawia.

• marghot Re: Praca 5 dni poza domem 24.03.05, 11:07
        znam kilka małżeństw/par, którym taka rozłąka nie przyniosła nic dobrego. Jedno
        na szczęście uniknęło rozwodu, gdyz panu udało się zmienić pracę - teraz
        dojeżdza codziennie 100km, ale nie jest gościem w domu.
        Osobiście znajduję więcej minusów, plus to może jeden w postaci wysokiej pensji.
      • Gość: joe Re: Praca 5 dni poza domem IP: *.lubin.dialog.net.pl 24.03.05, 12:04
        Znany jest mi przypadek, kiedy związek rozpadł się przez to, że gościu pojechał
        za chlebem ok. 400 km od miejsca zamieszkania i wracał tylko co 2-gi weekend.
        Trzeba jasno postawić sprawę, co dla człowieka w życiu jest ważniejsze: druga
        osoba czy kasa. Ja osobiście wolałbym zarabiać np. 3000 zł, a być z kimś, kogo
        kocham, niż 6000, a wieczory spędzać z browarem przed lustrem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka