Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Koordynacja projektu

IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 01.04.05, 14:51
    Napisałem wniosek który ma szansę powodzenia. Będę za niego bezpośrednio
    odpowiedzialny w mojej firmie. Wiem że czasami wpisuje się jakieś pieniądze
    tzw koordynacji. Czy są jakieś stawki? Słyszałem o 10% wartości projektu. CZy
    ktoś może to potwierdzić? Dziękuję.
    Obserwuj wątek
      • Gość: hubert Re: Koordynacja projektu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.05, 15:24
        to zalezy jaki projekt. koordynacja może być częscią etatu (np. 1/2) i wówczas
        wpisujesz tę kwotę (1/2 etatu) jako wkład własny. tak robi się przy projektach
        społecznych. ale przy biznesowych sądzę że lepiej wyglądałaby 1/2 twojego etatu
        jako wynagordzenie koordynatora niż 10 % wartości projektu.
        • Gość: huibert Re: Koordynacja projektu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.05, 15:26
          ps.
          1/2 etatu jako wynagrodzenie dla koordynatora. czyli w sumie twoje
          wynagrodzenie miesięczne to: 1 etat w firmie + 1/2 etatu jako wynagrdozenia za
          koordynowanie.
          to tak dla przykładu bo stawki mogą być inne (w zależności od wielkości
          projektu, charakteru, specjalizacji, itp)
          • Gość: Mariusz Re: Koordynacja projektu IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 01.04.05, 15:40
            Jeszcze nieco uzupełniając. Kwota projektu nie jest duża 9500zł czas trwania 12
            tygodni czyli 2.5 miesiąca. Idą Twoim tokiem myślenia za każdy miesiąc 1/2
            etatu, czy za całą koordynacją 1/2 etatu.
            Dla mnie finansowo najkorzystniejsza jest wersja 3 ;) Jednak nie chciałbym żeby
            przeze mnie padł projekt.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka