Gość: Marek IP: *.zarz.agh.edu.pl 21.04.05, 17:40 Czy zna ktos firme na terenie Krakowa ktora poszukuje osób zajmujących sie wentylacjami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pomocna Dłoń Re: praca przy wentylacjach IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 22.04.05, 14:52 Witam, Firma Pol-Stowest, mająca centralę we Wrocławiu, ma również przedstawicielstwo w Krakowie. Spróbuj. Zajrzyj na www.pol-stowest.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: praca przy wentylacjach IP: *.zarz.agh.edu.pl 29.04.05, 19:50 A jak przedstawiają sie zarobki w tej firmie? Pracowałem w róznych firmach ale rezygnowałem z powodu niskich zarobków Mam na utrzymaniu 4-osobową rodzine Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: praca przy wentylacjach IP: *.zarz.agh.edu.pl 29.04.05, 20:07 Próbowałem wejść na tą stronę ale nie uzyskałem zadnych danych na temat tej firmy Czy mozesz podac jakies namiary na ta firme , jakis tel.kontaktowy? Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: praca przy wentylacjach IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.05, 23:48 Czy zna ktoś jeszcze jakąs firme ktora chetnie zatrudni do pracy przy wentylacjach w Krakowie Pilnie poszukuje pracy! Odpowiedz Link Zgłoś