Gość: nell IP: *.ghnet.pl 26.04.05, 16:19 Czy ktos wie cos o tej firmie? Jak wygląda rekrutacja? Zarobki? Praca? ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: RAFAL Re: International Paper IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 16:30 oddzial? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nell Re: International Paper IP: *.ghnet.pl 26.04.05, 16:57 oddział związany z IT - narazie nie wiem wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nell Re: International Paper IP: *.ghnet.pl 26.04.05, 17:04 tak tak w krakowie, rzeczywiscie nie podałam gdzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daria Re: International Paper IP: *.itpp.pl 26.04.05, 17:33 Oczywiscie zalezy na jakie stanowisko. Ale to duze przedsiewziecie z tego co slyszalam. Buduja te jednostke od podstaw. Szukaja zarowno kadry zarzadzajacej jak i osob na niskie stanowiska. Na jaki temat rozmawiasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nell Re: International Paper IP: *.ghnet.pl 26.04.05, 17:49 staram sie o prace jako analityk ds bezpieczeństwa, ciekawa jestem czego moge sie spodziewac na rozmowie kwalifikacyjnej. Testy? czy po prostu rozmowa? Odpowiedz Link Zgłoś
adek28 Re: International Paper 26.04.05, 21:57 Int Paper w Krakwowie? Produkcja? Powiedzcie cos wiecej. dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nell Re: International Paper IP: *.ghnet.pl 27.04.05, 00:33 nie nie produkcja, dział związany z IT (information technology) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nell Re: International Paper IP: *.ghnet.pl 27.04.05, 18:50 ;-) więc moze jednak ktos cos wie ciekawego? Kraków? International Paper, dział IT ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adelajda Re: International Paper IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.05, 09:15 byłam tam na rozmowie, faktycznie bardzo nowoczesne call center,biuro i nieżle się zapowiada, ja miałam assesment center i potem rozmowę ze specjalistą od IT - amerykańcem który miał być francuzem jak mi wcześniej mi mówiona. Pracy nie dostałam.Stety albo niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nell Re: International Paper IP: *.ghnet.pl 28.04.05, 23:37 hmm no ciekawe czy ja dostane ; ( a na jakie stanowisko aplikowałas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adelajda Re: International Paper IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.05, 09:57 Konsultant IT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: International Paper IP: *.prg / 165.72.197.* 10.05.05, 18:56 Czy juz moze bylas na tej rozmowie? Daj znac jakbys miala jakies szczegoly - znajomy tam sie wybiera i tez chcialby wiedziec czego sie spodziewac. A moze ktos wiem jakie sa tam w przyblizeniu zarobki dla specjalistow IT? Odpowiedz Link Zgłoś