Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

ROSSMANN - czy ktoś wie???

27.04.05, 17:02
    Czesc, czy ktos z was wie, jak sie pracuje w firmie Rossmann??? No i za ile?
    Pozdrawiam..........
    Obserwuj wątek
      • Gość: mariusz robert Re: ROSSMANN - czy ktoś wie??? IP: *.chello.pl 27.04.05, 19:42
        bylem rok temu na rozmowie u nich na kontrolera wewnetrzenego
        pytali o zarobki...powiedzialem ze minimum tyle co mialem wtedy czyli 3200
        brutto to wpadli w oslupienie ze tak duzo...
        jesli chodzi o prace w drogerii to bardzo malo, nawet kierownik zarabia malo
      • Gość: anonim Re: ROSSMANN - czy ktoś wie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 21:30
        grosze-kierownik ma 1500!pracownicy 7 zeta ostatecznie brutto,prace na 1/2 etatu
        • Gość: jeżyna Re: ROSSMANN - czy ktoś wie??? IP: *.aster.pl 18.05.05, 12:15
          A mogę zapytać o źródło? Swego czasu też byłam zainteresowana, jest
          odpowiedzialnośc materialna? Pozdr
          • Gość: Była pracownica Re: ROSSMANN - czy ktoś wie??? IP: 82.177.73.* 19.06.05, 19:56
            Pracowałam w Rossmannie. kasjerki pracują na 1/2 etatu. zarobki to 4 zl na reke
            za godzine i jest odpowiedzialnosc materialna. na szczescie juz tam moja noga
            nie stanie i jestem z tego powodu szczesliwa. odradzam prace w ich sklepach,
            chyba ze ktos chcialby zostac bialym murzynem. ja zarabialam 500 zl na miesiac,
            co nawet nie starczalo mnie i mezowi na rachunki a komfort pracy tragiczny.
            • Gość: Schuja Re: ROSSMANN - czy ktoś wie??? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 20.06.05, 12:33
              Dziekuje za typ , BYLA. Na pewno bede tam robil zakupy, bo pewnie maja taniej
              niz gdzie indziej, a tylko to sie dla mnie liczy.Nie lubie wywalac MOICH
              pieniedzy nadaremno.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka