miranda.maj 27.04.05, 17:02 Czesc, czy ktos z was wie, jak sie pracuje w firmie Rossmann??? No i za ile? Pozdrawiam.......... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mariusz robert Re: ROSSMANN - czy ktoś wie??? IP: *.chello.pl 27.04.05, 19:42 bylem rok temu na rozmowie u nich na kontrolera wewnetrzenego pytali o zarobki...powiedzialem ze minimum tyle co mialem wtedy czyli 3200 brutto to wpadli w oslupienie ze tak duzo... jesli chodzi o prace w drogerii to bardzo malo, nawet kierownik zarabia malo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: ROSSMANN - czy ktoś wie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 21:30 grosze-kierownik ma 1500!pracownicy 7 zeta ostatecznie brutto,prace na 1/2 etatu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeżyna Re: ROSSMANN - czy ktoś wie??? IP: *.aster.pl 18.05.05, 12:15 A mogę zapytać o źródło? Swego czasu też byłam zainteresowana, jest odpowiedzialnośc materialna? Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Była pracownica Re: ROSSMANN - czy ktoś wie??? IP: 82.177.73.* 19.06.05, 19:56 Pracowałam w Rossmannie. kasjerki pracują na 1/2 etatu. zarobki to 4 zl na reke za godzine i jest odpowiedzialnosc materialna. na szczescie juz tam moja noga nie stanie i jestem z tego powodu szczesliwa. odradzam prace w ich sklepach, chyba ze ktos chcialby zostac bialym murzynem. ja zarabialam 500 zl na miesiac, co nawet nie starczalo mnie i mezowi na rachunki a komfort pracy tragiczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: ROSSMANN - czy ktoś wie??? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 20.06.05, 12:33 Dziekuje za typ , BYLA. Na pewno bede tam robil zakupy, bo pewnie maja taniej niz gdzie indziej, a tylko to sie dla mnie liczy.Nie lubie wywalac MOICH pieniedzy nadaremno. Odpowiedz Link Zgłoś