Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

jaka działalność

09.05.05, 12:07
    Mam pomieszczenie 500m, które jest nie użytkowane i chciałabym jakoś je
    wykorzystać, ale nie mam pomysłu co by tam można było zrobić. Proszę o
    podanie jakiś propozycji.
    Pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • Gość: antycyponek Re: jaka działalność IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 09.05.05, 12:10
        A gdzie to pomieszczenie, jeżeli mozna zapytać?
      • Gość: :) Re: jaka działalność IP: *.softpro2.pl 09.05.05, 12:12
        no wiec moze solarium?? zalezy w jakim miejscu jest najlepiej otwarte do
        poznych godzin bo "panie biznes women" tez tak pracuja i nie maja wczesniej
        czasu... jakies ceny promocyjne na poczatek ..ja mam taka wizje hehe pozdrawiam
        pa
        • aga1610 Re: jaka działalność 09.05.05, 12:17
          a to pomieszcenie to znajduje się w okolicach Cieszyna.
          Pozdrawiam
      • Gość: mondry musk Re: jaka działalność IP: *.neostrada.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 12:33
        Wynajmij na magazyn za 10 zł/m2. Bez obsługi, bez zabezpieczenia. Teraz dużo
        firm szuka drobnych magazynów, żeby dystrybuować swoje towary. 5000 zł
        miesięcznie powinnaś dostać.
        Możesz jeszcze prowadzić obsługę z zabezpieczeniem, ochrona, ubezpieczenie.
        Wtedy kasujesz 20-25 zł/m2 oraz za wejście/wyjście z magazynu, ochronę, itp. To
        wyjdzie korzystniej finansowo, ale jest więcej zachodu.
        Robiłem taką robotę w Warszawie. Myślę jednak, że okolice Cieszyna to też jest
        dobry punkt.
        Przy okazji możesz zarobić na dystrybucji (transport), może jakieś
        przedstawicielstwo? Czytaj ogłoszenia, szukaj w necie "wynajmę
        magazyn", "potrzebny magazyn", itp.

Czy to się nadaje na magazyn?
        • aga1610 Re: jaka działalność 09.05.05, 16:33
          Na magazyn nadaje się to jak najbardziej. Tylko jakoś brakuje chętnych. Nie
          wiem, gdzie dać ogłoszenia.
          Pozdrawiam, Agnieszka
      • akiter Re: jaka działalność 28.11.24, 08:24
        Przystosować jako magazyn i wynajmować, a w sprzęt można się zaopatrzeć u www.maglo.pl zajmują sie właśnie wyposażeniem magazynu kompleksowym
      • amelia.majowa Re: jaka działalność 14.01.25, 13:39
        a może szkolenia? niedawno wciągnęłam się w analizę potrzeb, dostrzegam popyt na szkolenia kierowców comfortcar.pl/blog/aktualnosci/eco-driving-czyli-jak-jezdzic-ekonomicznie-7-najwazniejszych-zasad/ ludziom zależy na jakości prowadzenia, bezpieczeństwie jazdy i tym sposobem można też zarobić
      • kornel.malczak Re: jaka działalność 06.02.25, 15:52
        500 metrów to dość sporo, chciałem ci zaproponować oddział wypożyczalni samochodów, to dziś przyszłościowy biznes, wystarczy 500m powierzchni niekoniecznie pomieszczenia, polecam współpracę zarówno jako inwestor jak i klient comfortcar.pl/wypozyczalnia-samochodow-poznan/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka