Gość: GOSC IP: *.cisovanet.pl / 212.160.158.* 11.05.05, 23:07 Ile zarabia PH w koncernie tytoniowym BAT lub Philip Morris?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lila Re: ile przedstawiciel handlowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 20:37 No wlasnie, mnie tez to interesuje? A bardziej na czym DOKLADNIE polega praca PH w BAT i innych koncernach tytoniowych, jakich narzedzi uzywaja PHowcy, i wszelkie szczegoly o jakich tylko mozecie mnie poinformowac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokon Re: ile przedstawiciel handlowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 20:39 zarobki im spadły od 1500 do 3000 latasz po ponktach i dbasz o wizulaizacje ot tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lila Re: ile przedstawiciel handlowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 21:15 Tyle to wiem, ale szukam jakis bardziej konkretnych informacji dotyczacych tej pracy. Ale i tak dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokon Re: ile przedstawiciel handlowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 21:38 Zapieprzają od pktu do pktu i realizuja wizje swoich przelożonych. tytonie - specyficzna branza z kasa ale specyficzna Odpowiedz Link Zgłoś