Gość: voytek IP: *.bu.amu.edu.pl 12.04.01, 11:20 Kończę studia, jąkam się i zaczynam szukać pracy. Jakie mam szanse, chyba duże? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: P@weł Re: robota po studiach! IP: 217.96.226.* 28.05.01, 17:44 Bądz przy nadzieji i powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MArcin Re: robota po studiach! IP: *.*.*.* 29.05.01, 11:28 Gość portalu: voytek napisał(a): > Kończę studia, jąkam się i zaczynam szukać pracy. Jakie mam szanse, chyba duże? Jasne. Tylko "duże" to trochę źle powiedziane. MAŁE lub ŻADNE byłoby w tym kraju trafniejszym określeniem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeus Re: robota po studiach! IP: *.wne.uw.edu.pl 22.06.01, 00:00 masz zajebistą szansę zostać zajebiśtym kolesiem, tylko pamiętaj: nie bierz pierwszej pracy z brzegu, chodź, szukaj, wybieraj, to jeszt twoja szansa.jesteś magistrem więc żądaj nie mniej niż 3tys. do ręki.jak będą robić tak wszyscy to w końcu może ktoś zmądrzeje i nie będzie bezrobotnych magistrów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mum Re: robota po studiach! IP: *.pressmedia.com.pl 22.06.01, 00:00 Gość portalu: zeus napisał(a): > jesteś > magistrem więc żądaj nie mniej niż 3tys. do ręki.jak będą robić tak wszyscy to > w końcu może ktoś zmądrzeje i nie będzie bezrobotnych magistrów. Jeżeli piszesz to na poważnie, to chyba własny piorun za mocno w główkę cię przygrzał albo spadłeś z Olimpu. "Jak będą tak robić wszyscy" tzn. żądać 3000 do ręki, to ci wszyscy będą bezrobotni. Od kiedy to zatrudnia się gościa gdy żąda dużo, a nie zatrudnia gdy żąda mało? Koleś, nie wchodź na forum gdy jesteś na bani. A co do problemu szans z jąkaniem, to oprócz p. Michnika znam jeszcze dwóch dziennikarzy z tą przypadłością, Owsiak jest postacią kultową, więc może akurat warto spróbować w mediach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechu Re: robota po studiach! IP: *.pl 22.06.01, 00:00 Myślę, że masz bardzo duże szanse jako rzecznik prasowy Wojska Polskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajronik Re: robota po studiach! IP: 195.205.132.* 23.06.01, 00:00 Powodzenia... Odpowiedz Link Zgłoś