Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kluby sportowe

IP: *.man.bydgoszcz.pl 31.05.05, 19:59
    Czy ktoś z was pracuje bądź pracował w klubie sportowym? Co sądzicie o pracy
    w takim miejscu? Jaka jest zazwyczaj atmosfera?
    Obserwuj wątek
      • Gość: benek Re: Kluby sportowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 10:57
        podnoszę
        może jednak ktoś się znajdzie?
        • Gość: Alek Re: Kluby sportowe IP: *.chello.pl 01.06.05, 10:58
          Tak pracuje jeszcze ale w klubie sa same dlugi i pensji juz od 4 miesiecy nie
          widzialem
      • Gość: mbucz Re: Kluby sportowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.05, 12:23
        Jeju!!! A konkretniej? Bo klub sportowy to może być Kobyłka Wołomin (szacunek),
        Wisła Kraków, a nawet Manchester United. Może być klub badmintonowy,
        wspinaczkowy lub golfowy. Zaręczam, że w każdym jest zupełnie inaczej. No i
        zależy na jakim stanowisku. Jako trener, woźny, sprzedawca popcornu, księgowy?
        W klubach sportowych za dużo pracy zwykle nie ma, a ludzie zdarzają sie
        nieciekawi - tzw. działacze - załatwiacze, typki co od czasów środkowego PRLu
        znaleźli sobie miejsce, gdzie można sobie pochapać.
        Pozdrawiam
        • Gość: benek Re: Kluby sportowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 13:41
          Chodzi mi o duzy klub w mieście wojewódzkim, stanowiska
          marketingowo-administracyjne.
      • Gość: roja Re: Kluby sportowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 23:29
      • Gość: toja Re: Kluby sportowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 23:33
        hm to ja coś napiszę, jestem wielkim fanem piłki i bardzo interesowała mnie
        kiedyś praca w klubie piłkarskim, ale bylem młody i fantazję. Jeśli chodzi o
        piłkę nożną to panuje tam totalny burdel (obojętnie w jakiej klasie
        rozgrywkowej oczywiscei mowie o Polsce), dobrze wiem bo moj kuzyn pracował w
        jednym klubie II ligowym, właściwie w firmie która była właścicielem klubu,
        mówił że takiego syfu to on nigdy nie widział, mało tego nowoprzybyli zawodnicy
        podziwiali organizację (sic!), jeśli chodzi o inne dyscypliny to ciężko mi się
        wypoiwedzieć ale z opini twierdze ze praca niepewna i raczej jest malo wolnych
        stanowisk
      • Gość: goran Re: Kluby sportowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 14:01
        Z tego co wiem, klub sportowy oznacza same kłopoty: afery, długi i zero
        stabilizacji.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka