Gość: benek IP: *.man.bydgoszcz.pl 31.05.05, 19:59 Czy ktoś z was pracuje bądź pracował w klubie sportowym? Co sądzicie o pracy w takim miejscu? Jaka jest zazwyczaj atmosfera? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: benek Re: Kluby sportowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 10:57 podnoszę może jednak ktoś się znajdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alek Re: Kluby sportowe IP: *.chello.pl 01.06.05, 10:58 Tak pracuje jeszcze ale w klubie sa same dlugi i pensji juz od 4 miesiecy nie widzialem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mbucz Re: Kluby sportowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.05, 12:23 Jeju!!! A konkretniej? Bo klub sportowy to może być Kobyłka Wołomin (szacunek), Wisła Kraków, a nawet Manchester United. Może być klub badmintonowy, wspinaczkowy lub golfowy. Zaręczam, że w każdym jest zupełnie inaczej. No i zależy na jakim stanowisku. Jako trener, woźny, sprzedawca popcornu, księgowy? W klubach sportowych za dużo pracy zwykle nie ma, a ludzie zdarzają sie nieciekawi - tzw. działacze - załatwiacze, typki co od czasów środkowego PRLu znaleźli sobie miejsce, gdzie można sobie pochapać. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benek Re: Kluby sportowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 13:41 Chodzi mi o duzy klub w mieście wojewódzkim, stanowiska marketingowo-administracyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: Kluby sportowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 23:33 hm to ja coś napiszę, jestem wielkim fanem piłki i bardzo interesowała mnie kiedyś praca w klubie piłkarskim, ale bylem młody i fantazję. Jeśli chodzi o piłkę nożną to panuje tam totalny burdel (obojętnie w jakiej klasie rozgrywkowej oczywiscei mowie o Polsce), dobrze wiem bo moj kuzyn pracował w jednym klubie II ligowym, właściwie w firmie która była właścicielem klubu, mówił że takiego syfu to on nigdy nie widział, mało tego nowoprzybyli zawodnicy podziwiali organizację (sic!), jeśli chodzi o inne dyscypliny to ciężko mi się wypoiwedzieć ale z opini twierdze ze praca niepewna i raczej jest malo wolnych stanowisk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goran Re: Kluby sportowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 14:01 Z tego co wiem, klub sportowy oznacza same kłopoty: afery, długi i zero stabilizacji. Odpowiedz Link Zgłoś