Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

PODANIE O PRACE - Pytanko mam:)

IP: *.lubin.dialog.net.pl 12.06.05, 20:19
    Jesli mialam praktyki zawodowe pod katem pracy o ktora sie staram, to napsiac
    gdzie te praktyki byly czy po prostu napisac tylko ze je mialam, a np. jelsi
    poprosza o CV lub na rozmowie przedstwaic gdzie...qrcze nei mam pojecia,
    dlatego prosze o rade:)))i napisac w podaniu ze mam prawko, obsluge komputera
    czy zaznaczyc barzdiej psychiczne wlasciwosci?a na koneic dodac cos w stylu
    przedstawienia kandydaturu osobiscie podczas rozmowy>z gory dzieki:)
    Obserwuj wątek
      • Gość: gosc Re: PODANIE O PRACE - Pytanko mam:) IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 12.06.05, 20:26
        hmm...ja by napisala gdzie te praktyki byly
        A co do pisania oblsugi kompa itp. pisz wsyztsko.Ja osatnio sie zastanwailam
        czy aby na pewno mam pisac o nic nie znaczacych miesiecznyh praktykach (za
        friko) w pewnej firmie w ogole nie zwiazanej z kierunkiem mojego wyksztalcenia
        i staowiskiem pracy o ktore sie ubiegalam, no ale napisalam...i dziki temu
        dostalam prace....znaczy staz :) no ale tez dobrze :)
        • Gość: gosc Re: PODANIE O PRACE - Pytanko mam:) IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 12.06.05, 20:27
          miesiecznYCH oczywiscie
          i sorry za literowki
          • Gość: niewiedzaca Re: PODANIE O PRACE - Pytanko mam:) IP: *.lubin.dialog.net.pl 12.06.05, 20:30
            Buzka;))i dzieki:)
      • warka_strong Re: PODANIE O PRACE - Pytanko mam:) 12.06.05, 23:53
        Oczywiście, że tak.

Im więcej szczegółów zamieścisz w swoim życiorysie (głównie w jego sekcji dotyczącej doświadczenia zawodowego) tym łatwiej mozna ocenić Twoją przydatność na stanowisku, o które się ubiegasz.

Informacje o kwalifikacjach dodatkowych są jak najbardziej wskazane.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka