Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

praca dla pentor

IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.05, 23:50
    czy ktoś pracuje dla Pentor jako ankieter?Interesuja mnie zarobki, zasady
    pracy, atmosfera...zwłaszcza wszystko, co dotyczy Pentor-a w Kielcach
    z góry dziękuję!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: pp187 Re: praca dla pentor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 18:46
        Dołączam się do prośby. Sam zaczynam z ankietami próbnymi w przyszłym tygodniu.
        • Gość: pp187 Re: praca dla pentor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 18:49
          Interesuja mnie zwłaszcza realne zarobki. Ile przeciętny ankieter może zarobić
          miesięcznie? Czy zdarzają sie sytuacje, że przez jakis czas w ogól;e nie dostaje
          sie żadnyh zleceń?
          • Gość: pola131 Re: praca dla pentor IP: *.ha3.agh.edu.pl 25.06.05, 19:26
            zarobki zależą od ilośći zleceń w granicach 1000 złotych powinno się zmieścić
            conajmniej.... ale ostrzegam ankiety są długie, ludzie zregóły niechętni, no i
            system sprawdzania trochę nie fer..podsłuch w laptopie i nagrywanie
            przeprowadzonych ankiet,,...
      • Gość: pp187 Re: praca dla pentor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 15:02
        Udało mi się przejsć pomyślnie zrobienie ankietek próbnych (3 w ciagu jednego
        popołudnia) i teraz mogę już robic płatne :-))). Ale póki co muszę czekać aż
        jakieś ankiety ktoś Pentorowi zgłosi :-(. Z tego co sie dowiedziałem, umowę
        podpisuje się po zrealizowaniu pewnej ilości ankiet (bo to od Ciebie zależy ile
        zrobisz) i dostaje się odpowiednie wynagrodzenie. Sam jestem ciekaw ile przez te
        wakacje zarobię (bo na spotkaniu opowiadali baśnie o takich, co zarobili 3000
        PLN i więcej na miesiąc!).
        • Gość: gość Re: praca dla pentor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 12:22
          co to znaczy ankiety próbne? praca na okres próbny tez jest płatna, dlaczego
          ludzie godzą się bezpłatne, może mniejsza stawka ale winna być, to samo w
          sklepach odzieżowych są okresy próbne 2 godziny, 1 dzień, 2 dni, potem
          odezwiemy się i brak odzewu i żegnaj na do widzenia, ile firma przyoszczędzi na
          tych darmowych pracownikach??? to wiedzą tylko sami pracodawcy :)))
          • Gość: gość Re: praca dla pentor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 12:24
            oczywiście w tych sklepach nie płacą, pracujesze te kilkanaście godzin za darmo,
            nie wiem jak w tej firmie ale zwykle jest zasada, że podczas rekrutacji podaje
            się kwoty pracowników, którzy najwięcej zarobili, których jest z zasady kilka,
            reszta to poziom przeciętny
            • Gość: gość Re: praca dla pentor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 12:26
              żeby nie zniechęcać do pracy, w ktorej czasie trudno wyrobić 1000 zł, tak jest
              np. z telemarketingiem w wielu firmach :)))
      • Gość: gosia Re: praca dla pentor IP: *.aster.pl 01.07.05, 08:56
        A mozecie cos napisac o tym jak wyglada rekrutacja na ankietera w pentorze?
        • Gość: pp187 Re: praca dla pentor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 23:05
          Sam się musiałem dowiedzieć kiedy odbywa się spotkanie informacyjne. Poszedłem,
          kobitka nakresliła ogólnie na czym praca ma polegać, wziąłem ankiety próbne,
          zrobiłem je i teraz czekam na zlecenia płatne. Nie ma żadnej rozmowy
          kwalifikacyjnej.
      • Gość: amethyste456@wp.pl Re: praca dla pentor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 20:50
        czy mógłby ktoś z branży(Pentor) napisać jak wygląda praca ankietera w praktyce,
        kto wynajduję respondentów , ile firma pozwala zarobić początkującemu
        ankieterowi ? Proszę o maila Dzięki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka