Gość: 4mole IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.05, 23:50 czy ktoś pracuje dla Pentor jako ankieter?Interesuja mnie zarobki, zasady pracy, atmosfera...zwłaszcza wszystko, co dotyczy Pentor-a w Kielcach z góry dziękuję!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pp187 Re: praca dla pentor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 18:46 Dołączam się do prośby. Sam zaczynam z ankietami próbnymi w przyszłym tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp187 Re: praca dla pentor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 18:49 Interesuja mnie zwłaszcza realne zarobki. Ile przeciętny ankieter może zarobić miesięcznie? Czy zdarzają sie sytuacje, że przez jakis czas w ogól;e nie dostaje sie żadnyh zleceń? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pola131 Re: praca dla pentor IP: *.ha3.agh.edu.pl 25.06.05, 19:26 zarobki zależą od ilośći zleceń w granicach 1000 złotych powinno się zmieścić conajmniej.... ale ostrzegam ankiety są długie, ludzie zregóły niechętni, no i system sprawdzania trochę nie fer..podsłuch w laptopie i nagrywanie przeprowadzonych ankiet,,... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp187 Re: praca dla pentor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 15:02 Udało mi się przejsć pomyślnie zrobienie ankietek próbnych (3 w ciagu jednego popołudnia) i teraz mogę już robic płatne :-))). Ale póki co muszę czekać aż jakieś ankiety ktoś Pentorowi zgłosi :-(. Z tego co sie dowiedziałem, umowę podpisuje się po zrealizowaniu pewnej ilości ankiet (bo to od Ciebie zależy ile zrobisz) i dostaje się odpowiednie wynagrodzenie. Sam jestem ciekaw ile przez te wakacje zarobię (bo na spotkaniu opowiadali baśnie o takich, co zarobili 3000 PLN i więcej na miesiąc!). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: praca dla pentor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 12:22 co to znaczy ankiety próbne? praca na okres próbny tez jest płatna, dlaczego ludzie godzą się bezpłatne, może mniejsza stawka ale winna być, to samo w sklepach odzieżowych są okresy próbne 2 godziny, 1 dzień, 2 dni, potem odezwiemy się i brak odzewu i żegnaj na do widzenia, ile firma przyoszczędzi na tych darmowych pracownikach??? to wiedzą tylko sami pracodawcy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: praca dla pentor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 12:24 oczywiście w tych sklepach nie płacą, pracujesze te kilkanaście godzin za darmo, nie wiem jak w tej firmie ale zwykle jest zasada, że podczas rekrutacji podaje się kwoty pracowników, którzy najwięcej zarobili, których jest z zasady kilka, reszta to poziom przeciętny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: praca dla pentor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 12:26 żeby nie zniechęcać do pracy, w ktorej czasie trudno wyrobić 1000 zł, tak jest np. z telemarketingiem w wielu firmach :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: praca dla pentor IP: *.aster.pl 01.07.05, 08:56 A mozecie cos napisac o tym jak wyglada rekrutacja na ankietera w pentorze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp187 Re: praca dla pentor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 23:05 Sam się musiałem dowiedzieć kiedy odbywa się spotkanie informacyjne. Poszedłem, kobitka nakresliła ogólnie na czym praca ma polegać, wziąłem ankiety próbne, zrobiłem je i teraz czekam na zlecenia płatne. Nie ma żadnej rozmowy kwalifikacyjnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amethyste456@wp.pl Re: praca dla pentor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 20:50 czy mógłby ktoś z branży(Pentor) napisać jak wygląda praca ankietera w praktyce, kto wynajduję respondentów , ile firma pozwala zarobić początkującemu ankieterowi ? Proszę o maila Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś