Gość: Mala IP: 80.54.200.* 07.07.05, 10:22 Czy ktos wie cos wiecej na temat takiej pracy? jak sie pracuje, zarobki, odpowiedzialnosc majatkowa i wogole...Jesli tak to dziekuje za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magda Re: Praca na stacji Shell? IP: *.adsl.inetia.pl 07.07.05, 10:39 moge powiedziec tylko tyle ile wiem.w a wiem ze jest beznadziejnie na maxa.moj maz byl na 1 dniu proby i bylo okropnie.zarobki mjale, do teg musisz wciskac ludziom benzyne shella,a jesli przez 3 m-ce bedziesz sprzdawac wiecej zwyklej benzyny niz tej od nich to zwalniaja dyscyplinarnie...szkoda slow... Odpowiedz Link Zgłoś
clk stacja 14.07.05, 14:55 hehehe Z tego co wiem (a pracuje u konkurencji) na shellu placa za etat niecale 800 zl (kolo 160 godzin na miesiac). pracujesz po 12 h w dzien badz w nocy. placisz za manka (to, czego ci brakuje z kasy) plus za ucieczki z paliewm (jak nie zobaczysz tnumerow rej) plus za to, co zginie zza kas (przykladowo ktos inny to ukradnie). Sprzatasz, wciskasz ludziom promocje itd Wiecej moge opowiedziec o BP to dopiero historia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: stacja IP: *.adsl.inetia.pl 14.07.05, 15:36 a co mozezs powiedziec o bp...ciekawa jestem...moj maz tez tam pracowal:) Odpowiedz Link Zgłoś