Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

KPMG !?!?!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 16:45
    bylem pod koniec czerwca na testach w kpmg w W-wie w sprawie praktyk (podobno
    okres jesienno-zimowy) i nie ma do dziś żadnego odzewu, o co biega?
    Prosze o odpowiedź tych ktorzy kandydowali, znają środowisko firmy itp.
    Obserwuj wątek
      • Gość: nm Re: KPMG !?!?! IP: *.chello.pl 26.07.05, 01:16
        hehe, ja czekam juz kilka miesiecy na odpowiedz ;)
        Troche przeginaja, obiecali dac odpowiedz, to powinni choc wyniki testu podac.
        • respectaa Re: KPMG !?!?! 26.07.05, 08:24
          Ja bylam tam na praktykach, ale na troszke innych zasadach niz wy mielibyscie
          miec zapewne. Bylam tam skierowana na miesiac ze szkoly, także nie wiem czy w
          ogóle powinnam sie wypowiadac:))
        • Gość: me Re: KPMG !?!?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 12:18
          no wlasnie mieli dać w ciagu 2 tyg odpowiedz do wszystkich obecnych na testach;
          nie mam nr tel do HR a i na www tez za bardzo nie znalazłem więc może warto by
          do nich maila napisać co oznacza ta cisza? bo slyszalem ze moze to być dobry
          znak, zwlaszcza jesli chodzi o praktyki jesien-zima, czy pracę ktorą sie
          zaczyna dopiero w połowie września jakimś wyjazdem
      • Gość: asdjkl Re: KPMG !?!?! IP: 80.50.250.* 26.07.05, 09:32
        zalezy do jakiego dzialu rafisz, mam pare osob tam pracujacych i w sumie sa
        zadowoleni, bo kas super i duzo sie uczysz. choc ostatnio komus nie
        zaproponowali pracy po tym jak go zagospodarowywali bardzo dlugo na praktykach,
        ale to byla specyficzna ooba nie do konca pacujaca do tego typu organizacji.
        a propos odp dotyczacych testow- call HR department powinni udzielic info czy
        zaprosza cie na rozmowy
        pozdr
        • piotrkudla Re: KPMG !?!?! 27.07.05, 20:25
          witam, tez pisalem testy jakis czas temu, odezwali sie jestem po rozmowach,
          dostalem dzisiaj propozycje praktyki w audycie... (teraz jestem w strategic
          consulting) i nie wiem czy sie zdecydowac... bardzo malo placa...:(
          • Gość: mac Re: KPMG !?!?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 23:35
            pytalem po jakim czasie zaprawszaja na rozmowe
          • Gość: jeżu Re: KPMG !?!?! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.07.05, 15:27
            malo czyli <1300?
            • Gość: tyu Re: KPMG !?!?! IP: *.chello.pl 30.07.05, 15:04
              slyszalem ze brutto 4
              • Gość: asdjkl Re: KPMG !?!?! IP: 80.50.250.* 02.08.05, 10:02
                4 k brutto to jak podpiszesz umowe o prace a jak jestes na praktykach to chyba
                ok 1800 zl. z tego, co slyszlam, to teraz przyszly nowe osoby (na dniach) do
                Vat-u al enie wiem czy na praktyke czy do pracy. podobno jest super szcegolnie
                w cit i transfer pricing.
                vat - rozne opinie slyszalam...
                a audyt jaki jest kazdy widzi... hard core
                pozdr
                Wero

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka