Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

procter & gamble

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 15:04
    Jak wyglada rekrutacja i pozniejsze warunki pracy jako account manager?
    Obserwuj wątek
      • Gość: up Re: procter & gamble IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 18:45
      • Gość: informator Re: procter & gamble IP: 193.111.144.* 23.08.05, 00:16
        jak przejdziesz testy wstepne to pogadamy, a zreszta wszystko jest opisane na
        stronie p&g
        • Gość: jowita Re: procter & gamble IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 16:00
          juz po testach i kilku rozmowach...
          wiec...
        • Gość: al. Re: procter & gamble IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 11:14
          No tak nie do konca wszystko jest opisane na stronach P&G. Tez bylam na testach
          i kilku rozmowach.
          I tez chetnie uslysze odpowiedz na postawione pytanie:)
      • Gość: up Re: procter & gamble IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 11:40
        • Gość: agmaa Re: procter & gamble IP: 212.244.39.* 25.08.05, 11:48
          Byłam na tych testach, fajne były;)) W hotelu Holiday Inn w Krakowie, przeszłąm
          dalej, ale akurat dostałam lepszą propozycję w międzyczasie i odpuściłam sobie.
          Ale ciekawa jestem jak po testach-jakiew rozmowy? ja byłam od razu po teście,
          umówili mnie dalej, itp.
          Pamiętam, że mowili, ze tylko raz można przystąpić;)) to mam przechlapane;)
          • Gość: j. Re: procter & gamble IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 13:50
            Tylko do testow mozna przystapic raz... DO rozmow wiecej... Jest tam chyba
            jakas zasada co do czestotliwosci podejsc ;).
            Wiesz moze jak wygladaja warunki placowe w PG?
            • Gość: up Re: procter & gamble IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 09:50
      • Gość: up Re: procter & gamble IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 12:41

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka