Gość: jowita IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 15:04 Jak wyglada rekrutacja i pozniejsze warunki pracy jako account manager? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: informator Re: procter & gamble IP: 193.111.144.* 23.08.05, 00:16 jak przejdziesz testy wstepne to pogadamy, a zreszta wszystko jest opisane na stronie p&g Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jowita Re: procter & gamble IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 16:00 juz po testach i kilku rozmowach... wiec... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al. Re: procter & gamble IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 11:14 No tak nie do konca wszystko jest opisane na stronach P&G. Tez bylam na testach i kilku rozmowach. I tez chetnie uslysze odpowiedz na postawione pytanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agmaa Re: procter & gamble IP: 212.244.39.* 25.08.05, 11:48 Byłam na tych testach, fajne były;)) W hotelu Holiday Inn w Krakowie, przeszłąm dalej, ale akurat dostałam lepszą propozycję w międzyczasie i odpuściłam sobie. Ale ciekawa jestem jak po testach-jakiew rozmowy? ja byłam od razu po teście, umówili mnie dalej, itp. Pamiętam, że mowili, ze tylko raz można przystąpić;)) to mam przechlapane;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j. Re: procter & gamble IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 13:50 Tylko do testow mozna przystapic raz... DO rozmow wiecej... Jest tam chyba jakas zasada co do czestotliwosci podejsc ;). Wiesz moze jak wygladaja warunki placowe w PG? Odpowiedz Link Zgłoś