Gość: posterunkowy G Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.07, 11:20 w pytaniu o urodzenie sie dzieci odp jest bledna.moze sie to zdarzyc w szpitalu a i b- 8+4 i 80 + 40... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Policjant Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta? IP: *.adsl.inetia.pl 03.05.07, 19:46 40\40 Łatwy test.Jeszcze łatwiejszy niż ja rok temu robiłem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mima Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 13:16 no wynik nie satysfakcjonujący,nie przyjeliby mnie,ale jak na pierwszy raz i bez przygotowania to nieźle:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joasia30 Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta? IP: *.asta-net.com.pl 27.05.07, 20:29 mam 30/40!!!! A i tak jestem zadowolona...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majuś Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta? IP: *.crowley.pl 31.05.07, 19:26 hyhy..a ja mam 14 lat i 31/40 :d pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lodovik Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta? IP: 217.153.8.* 01.06.07, 13:04 dlaczego w pytaniu nr 28 jest taka a nie inna odpowiedź? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki132 Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta? IP: *.adsl.inetia.pl 01.06.07, 13:41 Jestem policjantem od 9 lat i uzyskałem 35 pkt na 40. Do przyjęcia potrzebne było 25 pkt. Nieźle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Keyka Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta? IP: *.chello.pl 05.07.07, 23:15 halo co jest z tym pytaniem 28?? kto uklada te pytania? proponuje sie zastanowić osobie która napisala że prawidlowa odpowiedz to szpital B.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek TEST! Policja!Mój wynik 37/40 IP: *.acn.waw.pl 11.11.07, 17:40 test średniej trudności aczkolwiek niektóre pytania psu na bude! Angielskiego nie wymagają ,a takie duperele i owszem. Uczę sie własnie do testu i część pytań serio-trudna ,a część z wiedzy ogółnej ,to co człowiek ze średnim wyksztauceniem wiedzieć powinien... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juhas Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.07, 16:33 mam watpliwosci co do pytania nr 27 moim zdaniem w szpitalu a i b moglo urodzic sie 2 razy wiecej chlopcow niz dziewczynek szpital a4 b40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gimnazjalista Re: Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta IP: *.aster.pl 02.01.08, 01:49 Poznaj Juhas prawo wielkich liczb kiedy skończysz 10 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kombinatorzy Re: Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta IP: *.acn.waw.pl 03.02.08, 16:35 przeczytałem pierwsze ze dwieście wypowiedzi i ostatnie sto i widze że problem z zadaniem ze szpitalem okazał się nie do przeskoczenia... no cóż, gratuluje bo tak naprawde chodzi o to baranki, ze średnia urodzin w obu szpitalach razem jest po połowie dziewczynek i chłopców średnia Z OBU SZPITALI to 50/50 i nie ma żadnego kombinowania z odchyleniem statystycznym, poprawką na dzietność w Polsce, rozkładem Gaussa albo studenta, albo jeszcze błędem liczenia na liczydle: to jest wyidealizowana sytuacja, bez odniesienia do realiów po prostu zawsze w obu rodzi sie w sumie tyle bab co chłopów wtedy to łatwo zauważyć, że dalej opisana w zadaniu sytuacja mogła wydarzyć się tylko w szpitalu B, żeby się ta średnia zachowała mój matematyki powiadał, że im starsi uczniowie tym głupsi, bo szukają rozwiązania w oparciu o coraz bardziej skomplikowane metody :D jesli faktycznie nikt na to nie wpadł, to jestem zaskoczony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczy srul Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta? IP: *.aster.pl 02.01.08, 01:46 Czy taki kretyński zestaw pytań ma wpływ na przyjęcie do policji? O czym niby ma świadczyć znajomość odpowiedzi na te idiotyczne pytania? Czy te pytania układał może Krwawy Ludwik, że pyta o datę wprowadzenia stanu wojennego i inne bzdety? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boogie śmiech na sali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.08, 18:12 Nie skończyłam jeszcze gimnazjum, a zdobyłam 95%:P Chyba nie idę do liceum skoro "mam" już posadę policjantki:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thetomi@wp.pl ma ktoś nowe testy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.08, 16:07 hej ma ktoś jakieś nowsze testy na policje? służb granicznych a najlepiej do INSPEKCJI TRANSPORTU DROGOWEGO?? byłbym wdzięczny za info thetomi@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woyt Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.08, 00:52 ten test jest jakiś do dupy raz się pomyliłem a wyświetliło mi pięć błędów, skoro taka jest skuteczność sprawdzania również w policji to nie dziwię się że mają tak małe wymagania, zresztą w przypadku policjantów to błędy są pewnie na ich kożyść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaibatsu Test Na Policjanra IP: *.chello.pl 03.02.08, 00:18 Ja w teście uzyskałem 60% (24/40) w tym że parę odp się nie zgadzało tzn zaznaczyłem X a wyświetliło Y. Ciekaw jestem co jest dalej po takim teście ;]. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu pytanie 28 IP: *.hstl6.put.poznan.pl 04.02.08, 17:09 to pytanie ma zla odpowiedz (niby prawidlowa jest B) ale nie mozna tego stwierdzic na pewno, gdyz rownie dobrze moze to zdazyc sie w A lub w obu (D). Ciekawe kto tworzyl ten test... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 14 latka Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.08, 10:54 Jestem z siebie bardzo zadowolona... Zdobyłam 29 pkt Niektóre pytanka banalnie proste xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta? IP: *.net.azartsat.pl 22.02.08, 22:43 Prawidłowa odpowiedź na pytanie nr 25: mur berliński został zburzony w 1990 roku, a nie w roku 1989 przyjętym jako prawidłowa odpowiedź na pytanie. W pytaniu chodzi o podanie roku, w którym DOKONANO ZBURZENIA muru, używając określenia "został zburzony", a nie roku, w którym rozpoczęto jego burzenie. Burzenie muru berlińskiego trwało od listopada 1989, a zakończyło się oficjalnie 3 października 1990,stając się symbolicznym aktem zjednoczenia Niemiec. Powyższe na podstawie: "Słownika Encyklopedycznego Edukacja Obywatelska" Wydawnictwa Europa. Autorzy: Roman Smolski, Marek Smolski, Elżbieta Helena Stadtmuller. ISBN 83-85336-31-1. Rok wydania 1999. Zachęcam policyjnych speców do dokładnego wycelowania przed oddaniem strzału - także intelektualnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mat Policjanci to kretyni? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.08, 22:33 Czy polscy policjanci to kretyni? Z 30k osób test przeszedł co dziesiąty. Ja mając 15 lat zaliczyłem prawie (brak kilku pkt.), ponieważ niemal nie posiadam wiedzy z WOSu. Jeżeli ktoś chce zostać stróżem prawa powinien chyba znać kilka podstawowych rzeczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eryk XiI Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.08, 18:46 Wynik 32/40. Bez żadnych potów, ale dla zwykłego policjanta to ten test jest za trudny, gdyż orientuję się w realiach, kto stara się do policji ( jako szeregowy policjant - bez kursu trwającego 11 dni lub nawet 17 dni). Lepiej zapytać się ile laptopów zniszczył Zbigniew Ziobro ? Czy zniszczenie mienia przez psa Ludwika Dorna uważasz za wykroczenie czy przestępstwo ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Będę Policjantem ! Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta? IP: *.euro-net.pl 27.02.08, 20:17 To jest mój wynik !! wynik: 82% (33/40) Pozdro :):):) jestem bystry :P:P a sprawnosć Fizyczną mam na 6+ z psycha tez jest dobrze więc będę Niebieskim Przyjacielem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damiano Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.08, 12:55 bystry na policjanta?? co to za shit?! przecież psy to same eunuchy i frajerzy którzy nie potrafią na siebie zarobić! dlatego są właśnie psami idą na łatwiznę, bo to nieudaczniki.nieodbiegając od tematu do policji przyjmują każdego kto nie jest karany i nikt nie patrzy na bystrość czy inteligencje. bo kto normalny i "bystry" chciałby zostać pie..na mendą?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga 3 gim. 75% i to ma byc test dla doroslych ludzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.08, 19:47 to jest po prostu smieszne na wiekszosc pytan odpowiedzialam bez zastanowienia, wiec jakby mi sie nie udalo dostac na studia prawnicze to moge byc policjantka;p ale test dziecinnie prosty, ten kto go nie zda jest godny politowania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martyna Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.08, 22:29 92% no niezle akurat wybieram sie do policji:) ciekawe czy tak mi pojdzie na prawdziwym tescie Odpowiedz Link Zgłoś
dziunia25 Re: Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta 22.05.08, 16:11 test zakwalifikowałby mnie do przyjęcia, pozostaje pytanie czy byłabym tym, co umie czytać czy pisać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: overkiller Czy jesteś wystarczająco bystry na policjanta? IP: *.lublin.mm.pl 27.05.08, 17:09 76% w wieku 18 lat...z wosu mialem 2. to chyba jednak jest przesada. Matura z WOS była o wiele trudniejsza... "dzicz i patologia" :) Odpowiedz Link Zgłoś