Gość: Nika IP: *.chello.pl 12.09.05, 13:30 warunki, finanse, ludzie, jak daleko od W-wy i jak sie jedzie w godz. szczytu - wiecie cos? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: grześ Re: Kamis? IP: *.adsl.inetia.pl 12.09.05, 13:58 Zależy na jakim stanowisku.. Ludzie pracujący na produkcji traktowani są jak bydło. W Offisie jest o niebo lepiej. Baaardzo dużo pracy(nadgodziny to normalka, czasem weekendy), ludzie nawet fajni. Od Warszawy nie jest bardzo daleko, wiele ludzo dojezdza i nie narzekaja. Ponadto jest mozliwosc korzystania z darmowego autobusu dla pracownikow. Firma naprawde duza i powazna. Ogolnie raczej jest OK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: Kamis? IP: *.chello.pl 12.09.05, 14:17 nie produkcja, office, stanowisko specjalisty...czy wiesz moze na jakiego rzedu zarobki mozna liczyc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Kamis? IP: *.adsl.inetia.pl 12.09.05, 14:53 Niestety nie wiem. Ja tam pracowałem kilka miesięcy na projekcie z firmy zewnętrznej więc nie rozliczałem się bezpośrednio z kamisem. O pieniądzach z nikim nie rozmawiałem. Odpowiedz Link Zgłoś