Gość: miki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 23:08 Był ktoś z was u nich na rozmowie? Albo pracował lub pracuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kania Re: MAPY ŚCIENNE BEATA PIĘTKA KATOWICE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 06:59 Nie wiem,czy o to samo chodzi,w Rybniku sea star.Praca polega na dzwonieniu do ludzi i wciskania im mam lub programów komuterowych.Przez pierwsze dwa dni przysłuchujesz się pracujacum tam osobom,jak prowadza rozmowy,potem przygotowujesz sie do swojej no i dzwonisz do ludziach.Tak bylo w Rybniku. Zarobki procent od sprzedanej mapy.Umowe o prace moze podpisza po 3miesiacach jak sie sprawdzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrs mapka Re: MAPY ŚCIENNE BEATA PIĘTKA KATOWICE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 09:52 O tak!Ja znam, i to nawet właśnie z Katowic.Tak...zarobek prowizyjny, dzwonisz po ludziach (z ksiązki telefonicznej)i wpychasz im mapy - zarobek masz od sprzedanej mapy - gorzej jak ktos sie rozmysli i zwroci...to tobie tez zabiorą...o umowie zapomnij-chyba ze bedziesz 'wybitną jednostka sprzedającą' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaby Re: MAPY ŚCIENNE BEATA PIĘTKA KATOWICE IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.09.05, 11:00 Współczuję. Prowadzę firmę transportową i ciągle ktoś dzwoni, żeby sprzedać mapę, atlas, jakieś CD. Takie rzeczy są gratis przy okazji współpracy z klientami, giełdami transportowymi, zrzeszeniem, czy katalogów, gazet lub innych wydawnictw branżowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miii Re: MAPY ŚCIENNE BEATA PIĘTKA KATOWICE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 11:17 potwierdzam, sea star a baeta pietka to konkurencyjne firmy, zasady pracy te same ! bylam tam 3 dni, kompletnie bez sensu robota , 8 h a po miesiecu zarabiasz okolo 150 zl uwierz mi nie sprzedaż wiele nawet jako wybitna jednostka Odpowiedz Link Zgłoś