Gość: MISZCZU IP: *.lipska.net / *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.05, 19:26 Niech potem nie jecza na tym forum ci, ktorzy dzisiaj nie glosowali Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marcin Re: NA WYBORY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 19:29 Nie głosujcie = pomagacie sld. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilk Re: NA WYBORY SFAŁSZOWANE IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.05, 19:31 A w TVP jeden gostek z Komisji Wyborczej chwalił się że mają zapasowe karty do głosowania! Już teraz oficjalnie przyznają się do fałszerstw wyborczych!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bez_mapy Re: NA WYBORY!!! 25.09.05, 19:38 Oddałam swój głos - na swojego znajomego ziomka. Odpowiedz Link Zgłoś
marsob80 Re: NA WYBORY!!! 25.09.05, 19:45 A ja głosowałem na kogoś, kto wiedziałem, że i tak rządzić nie będzie - aby zabrać głosy koalicji :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvv Re: NA WYBORY!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.05, 20:23 A ja ich chromole. Już tyle razy chodziłem i g...no z tego. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: NA WYBORY!!! 26.09.05, 07:28 ci co nie głosowali wcale nie są tacy naiwni :) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indy I już po... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 13:56 No i jestem troszkę zasmucony wynikami. Po pierwsze dlatego, że PiS wyprzedził PO. A po drugie, że do sejmu nie dostali się internetowi... Ale za cztery lata - a może i szybciej;) - i tak znów na nich zagłosuję. Odpowiedz Link Zgłoś