Gość: michałek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 01:51 ale w biurze, nie w sklepie odzieżowym. Ktoś z Was albo Waszych znajomych pracował? Zależy mi na info o atmosferze i zarobkach. Dzięki za wszelkie wiadomości. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: michałek Re: Praca w REPORTERZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 17:17 Nikt nic nie wie????????Proszę, zależy mi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Praca w REPORTERZE IP: *.devs.futuro.pl 04.10.05, 09:09 Byłam na rozmowie kwalifikacyjnej. Trochę bałaganu w biurze (starym), pani w sekretariacie 15 po 8 jeszcze się szminką przy biurku malowała, widziałam kilka osób - ubrani na luzie raczej młodzi. Pani od rozmowy albo niezbyt przygotowana, albo dopiero niedawno zaczęła pracę przy rekrutacji. Nie zostałam przyjęta, mam 2 opcje dlaczego - albo chciałam za dużo kasy, albo chciałam mieć zbyt szeroki zakres obowiązków. Jednego im nie wybaczę - pani mi powiedziała, że do tygodnia, ew. dwóch będzie dzwonić żeby zaprosić mnie na kolejny etap rozmów z dyrektorem fin. - nie zadzwoniła. Poważni ludzie tak nie robią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michałek Re: Praca w REPORTERZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 01:13 Byłaś na Kadeckiej w Chorzowie? Na jakie stanowisko wyslalaś aplikację? I jesli można zapytać - ile chcialaś zarabiać (skoro podejrzewasz ze za duzo chciałaś? Mnie się wydaje ze taką firmę stac na porządne pensje. A może się myle... Odpowiedz Link Zgłoś