Gość: Kasia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.05, 07:20 Witam Czy Ktoś z Was wie może jak przebiega rozmowa kwalifikacyjna w tej Firmie? Jakie warunki pracy? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zgredek_ojejku Re: Rozmowa w MM Flex w Katowicach 12.10.05, 08:24 Jakie warunki to nie wiem, ale chyba musisz uważać. Tydzioeń w tydzień są ogłoszenia z MM w wyborczej na te same stanowiska... Jakoś nie chce mi się wierzyć że potrzebują aż tyle ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Rozmowa w MM Flex w Katowicach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.05, 08:31 I to własnie mnie zaniepokoiło...czyżby mieli aż tak wysokie wymagania? Moze wypowie się Ktoś kto miał przyjemność uczestniczyć w takiej rozmowie? Z góry dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: Rozmowa w MM Flex w Katowicach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.05, 11:52 Wymagania? Chyba raczej tak mało płacą :) Odpowiedz Link Zgłoś
vitmik Re: Rozmowa w MM Flex w Katowicach 12.10.05, 14:19 powiem tak,reklama ktora pojawia sie tydzien w tydzien w dodatku praca gazet wyborczej,pojawia sie od roku 2002. czyli od 3 lat. przez ten okres miala raz czy dwa razy przerwe,na jakis miesiac (przez 3 lata). w 2002 roku zlozylem tam papiery,zadzwonili do mnie i poszedlem na moja pierwsza w zyciu rozmowe o prace (2 tygodnie po obronie mgr). zdziwili sie bardzo gdy dowiedzieli sie ze jako student dzienny nie mam praktyki, odpowiedzialem ze albo sie czlowiek uczy i wkuwa albo pracuje i chodzi na zaoczne. tak wiec przez brak doswiadczenia mnie nie przyjeli. zreszta oznacza to ze nie czytali mojego cv bo tam bylo jak byk napisane ze nie mam doswiadczen oprocz praktyk studenckich. od tego czasu zawsze zwracam uwage na ich ogloszenia. juz 3 lata szukaja osoby na to stanowisko,teraz mam doswiadczenie, moze wysle do nich aplikacje hehehehehe. ps. moze po prostu zbieraja dla kogos dane? czy to jest legalne??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boguś Re: Rozmowa w MM Flex w Katowicach IP: *.centertel.pl 10.04.13, 18:22 Dzisiaj otrzymałam maila z zaproszeniem na rozmowę kwalifikacyjną. Niby mam się tam pojawić w piątek. Jakie są wasze opinie na temat filii tej firmy w Chorzowie? Jak wygląda rozmowa i czy jest to jakaś pewna firma czy raczej podejrzana? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiszka Re: Rozmowa w MM Flex w Katowicach IP: *.ip.netia.com.pl 17.04.13, 21:03 Pojawiłam się na pierwszym etapie rekrutacji na który zostałam zaproszona a Pan który miał rozdać testy zdziwił się co ja Tam robię, bo po ZZL-u, wg niego to można tylko kawę parzyć. Dlaczego zapraszają na rozmowy skoro stwierdzają na wejściu brak kwalifikacji. Chyba nikt nie czyta CV. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Des Re: Rozmowa w MM Flex w Katowicach IP: *.galileusz.pl 18.04.13, 15:27 A na czym polegają te testy? jesli można spytać? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Rozmowa w MM Flex w Katowicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.13, 15:14 możecie powiedzieć jak wygląda taka rozmowa/test? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifi Re: Rozmowa w MM Flex w Katowicach IP: *.adsl.inetia.pl 22.05.13, 11:26 Byłam na wszystkich mozliwych etapach rekrutacji. 3 dni spędzone w tej firmie na "teście praktycznym" a po tym wszystkim nikt nawet nie pofatygował sie zadzwonić i powiedzieć NIE dziekuję ale wybralismy kogos innego. Szkoda słów... Odpowiedz Link Zgłoś