Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Praca w PTC ERA.

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 15:30
    Jestem w fazie rekrutacji do ERA na stanowisko Konsultanta ds. Klienta
    Biznesowego. Czy ktoś z Was ma doświadczenia pracy w tej firmie.Prosze o uwagi
    Obserwuj wątek
      • Gość: M.A. Re: Praca w PTC ERA. IP: 213.222.195.* 19.10.05, 07:42
        No właśnie, jest ktos to juz pracuje na takim stanowisku?
        A do Ciebie Robert- jak wyglada rekrutacja?
        Dziekuje z gory:)
      • Gość: flama@wp.pl Re: Praca w PTC ERA. IP: *.elk.mm.pl 07.11.05, 21:00
        jak poszla rekrutajca? prosze o info! flama@wp.pl
      • Gość: Michał Re: Praca w PTC ERA. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 21:29
        Kiedys bralem udzial w rekrutacji do PTC na podobne stanowisko.
        Wygladalo to nastepujaca:
        jednego dnia tes z obslugii komputera (word, excel) trzeba przyznac ze
        bajecznie prosty, ale byly osoby ktore mialy problemy. Jesli ktos ten etap
        przejdzie ( ja bylem jedna z osoba ktorym sie udalo ) zapraszany jest na inny
        dzien na drugi etap rekrutacji czyli rozmowe kwalifikacyjna.
        Rozmowa podobna jak i w innych firmach:
        - kaza powiedziec cos o sobie
        - pytaja dlaczego akurat chcesz pracowac w PTC
        - itp.
        No a do tego wszystkiego dochodzi jeszcze symulacja rozmowy z abonentem:
        Masz kilka minut na zaznajomienie sie z kilkoma informacjami, ktore sa w
        plikach excela. Nastepnie dostajesz do reki telefon i dzwoni jakas pracownica
        PTC, ktora niby ma byc tym klientem PTC, a Twoim zadaniem jest jak najbardziej
        konkretnie, profesjonalnie i poprawnie udzielic jej odpowiedzi.

Ja niestety szczescia nie mialem, etapu rozmowy kwalifikacyjnej nie przebrnalem.
        Jedno trzeba przyznac, to to ze PTC jest porzadna firma i bez wzgledu na wynik
        rekrutacji informuja kandydatow o decyzji. Ja otrzymalem list
        • Gość: plusek Re: Praca w PTC ERA. IP: *.chello.pl 08.11.05, 06:40
          Dwa zera i niech się schowa ERA !
        • ona1015 Re: Praca w PTC ERA. 05.01.06, 16:35
          Może ktoś pracuje na jerozolimskich w PTC na słuchawce i może mi powiedzieć jak
          się pracuje i ile można wyciągnąć ?
      • Gość: Michał Re: Praca w PTC ERA. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 20:30
        Na początek daja chyba cos ok 1550 - 1650 brutto + tel sluzbowy z limitem minut
        + inne benefity (np. prywatna przychodnia medyczna i jeszcze jakies byly,ale
        juz nie pamietam)
        • Gość: robert Re: Praca w PTC ERA. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 21:35
          Trochę więcej. Bo 2300 brutto podstawy, laptop, komórka z limitem nie do
          wykorzystania, samochód służbowy nowy , z limitem nie do wykorzystania na
          paliwo, prywatna opieka medyczna , równiezr dla rodziny)partnera), bony na
          świeta, imprezy itegracyjne finansowane przez firmę, plus prowizja za sprzedaż
          plan miesięczny miedzy 50 a 60 sprzedanych kart sim.Przy realizacji planu
          prowizja jest batrdzo wysoka. Nie porównywalna z pensją.Nienormowany czas pracy.
          • ona1015 Re: Praca w PTC ERA. 09.01.06, 10:51
            Po co mi samachód jak mam pracować na słychawce? Ludziska czytajcie o co się
            człowiek zapytał.. :(
        • ona1015 Re: Praca w PTC ERA. 09.01.06, 10:48
          Coś mi się wydaje, że tam nie pracujesz..ani nie przcowałeś, więć chyba nie
          powinieneś pisać jeśli tylko coś ci sięo uszy obiło.. i nie wiesz nic napewno.
          I love my live.. :)
          • Gość: mariusz_robert Re: Praca w PTC ERA. IP: 80.51.232.* 09.01.06, 12:21
            troche sciema z ta podstawa, 2300 to moze jest ale po latach pracy, moja
            siostra ora tam za 1600 brutto
            • ona1015 Re: Praca w PTC ERA na HOTLINE 17.01.06, 12:48
              No właśnie, 1600-brutto, tel. i pierdółki.. tyle mi zaproponowali w Erze na
              hotline(zmiana od 7-ej do 1-ej w nocy), czekam teraz na odpowiedz.
              Moje pytanie brzmi:
              Czy ktoś wie po jakim czasie jast awans z hotline wyżej i czy łatwo o niego?
              Czy to szkolenie rozpoczynające pracę na hotline jest płatne i ile trwa...?
              I czy wogóle warto tam pracować..

dajcie znać...

DZIĘKI Z GÓRY
              • sky81 Re: Praca w ptc era na hotline 17.05.06, 17:29
                szkolenie trwa 8 tygodni, jest płatne.
                Awans na konsultanta po roku.
                Pracowac chyba warto ;)
                Tyle wiem po dzisiejszej rozmowie kwalifikacyjnej. Czekam na telefon od nich.
      • Gość: ja a w orange.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 18:02
        na poczatek 1150 brutto
        pozniej 1500 brutto
        ogolnie lipa po tym jak marka orange zastapila idee

oszczedzaja na wszystkim, na konsultantach w szczegulnosci:(
        • Gość: miodek&bralczyk Re: a w orange.. IP: *.icpnet.pl 17.05.06, 19:38
          >
          > oszczedzaja na wszystkim, na konsultantach w szczegulnosci:(
          >>>
          na slownikach ort. tez:P
          • sky81 ERA hotline ŁÓDŹ 08.06.06, 17:57
            jest tu ktoś kto zaczyna w czerwcu?
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka