Gość: ewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 20:20 witam, czy jest tu ktoś, kto pracował/był na stazu w dziale jakości jakiejkolwiek firmy? interesuje mnie co konkretnie taki stażysta miałby robic. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: staż w dziale jakości IP: *.pozman.pl / *.nat.pozman.pl 23.11.05, 20:43 Chciałabym dostac taki staz ,juz ja bym wiedziała co trzeba robic.A w jakim mieście ten staż ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: staż w dziale jakości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 21:37 północna Wielkopolska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: staż w dziale jakości IP: *.pozman.pl / *.nat.pozman.pl 23.11.05, 23:08 szkoda ze nie w Poznaniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ebo Re: staż w dziale jakości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.05, 13:23 Ja miałam staż w dziale kontroli jakości, ale w laboratorium,nie wiem czy Ty również... Praca polegała na pobraniu próby z produkcji, a następnie przebadaniu jej tak jak jest w procedurach firmy,czyli w zależności od tego co to jest: badania fizykochemiczne, obecność metali, zawartości np. wapnia, czy też badania mikrobiologiczne itp. Odpowiedz Link Zgłoś