Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Finanse i Bankowośc???

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.05, 14:47
    Witam zastanawiam sie jaki kierunek wybrac "Bankowośc i Rynek finansowy lub
    Finanse i Bankowośc Uni europejskiej Europeistyka co jest lepsze w jakiej
    dziedzinie bdzie latwiej znalesc prace i jakie sa przecietne zarobki
    Obserwuj wątek
      • Gość: Piotr Re: Finanse i Bankowośc??? IP: *.adsl.inetia.pl 27.11.05, 17:51
        hej, niestety obecnie a właściciwe od kilku lat żaden z tych kierunków nie jest
        dobrym pomysłem na studiowanie, jako abwolwent ww. kierunków widze niestety co
        się dzieje, wcześniej myśłałem fajnie super kierunki bo i bankowść i finanse w
        UE i jeszcze mam zrobioną Europeistykę jak wielu nnych, a obecnie właśnie się
        przekwalifikowuję tzn. po 10 latach pracy widze, że praca w bankowości to
        strata czasu, nie ma co śie starać, ja jeszcze pracuje ale widze że to strata
        czasu - zacząłem obecnie drugi kierunek specjalność zw. z wyceną, moi koledzy
        nawet kierownik tez robią inne kursy i studia, takie realia; do banków
        potrzebni sa tylko nawiedzeni akwizytorzy, nie popełniaj tego blędu co ja
        kiedyś i dobrze przemyśl droge studiowania bo taka nie ma sensu pozdr
        • Gość: www Re: Finanse i Bankowośc??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 18:49
          bez znaczenia no chyba ze masz zamiar pracowac w W-wie , poza nią w bankach
          potzrebni są ludzie typu PH...
      • Gość: ja Re: Finanse i Bankowośc??? IP: *.adsl.inetia.pl 28.11.05, 00:01
        jak możesz to idź na Politechnikę
      • Gość: Lucky Luke Re: Finanse i Bankowośc??? IP: 195.205.156.* 28.11.05, 11:04
        Jak patrze na te Wasze wpisy to smiać mi się chce. Kierunek FiB jest OK ale nie
        dla każdego. Ja skończyłem FiB na AE w tym roku i prace znalazłem w ciągu
        miesiąca, ale wcześniej przez ostatnie 2 lata studiów rowniez pracowałem w
        banku tyle ze na umowe-zlecenie. Decydując sie na FiB radzę od samego początku
        zadbać o zdobywanie doświadczenia bo to jest najważniejsze i potem jest o wiele
        łatwiej. Sam dyplom nic juz nie daje moim zdaniem. Pozdrawiam i życze udanej
        decyzji.
      • Gość: aneta Re: Finanse i Bankowośc??? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.11.05, 14:35
        a po co FiB? ja dostałam świetną pracę w banku (bez znajomości), niezbędną
        wiedzę zdobyłam na szkoleniach, dokształcam się indywidualnie cały czas i radzę
        sobie całkiem dobrze :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka