Gość: Koben IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 12:40 Witam Czy praca agenta ubezpieczeniowego w dzisiejszych czasach jest opłacalna. Czy ciężkie są początki takiej pracy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Agentka Re: Agent Ubezpieczeniowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.05, 16:34 A jak firma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koben Re: Agent Ubezpieczeniowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 19:22 Amplico Life Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agentka Re: Agent Ubezpieczeniowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.05, 21:51 Współpracuje z Amplico ;) Jakie miasto? Zastanawisz sie, juz sie szkolisz czy zaczynasz pracowac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koben Re: Agent Ubezpieczeniowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 08:54 Zastanawiam sie nad współpracą z Amplico. Długo już tam pracujesz? Jak się tam pracuje, czy trudno było na początku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agentka Re: Agent Ubezpieczeniowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.05, 17:37 to wszystko zalezy od twojego managera-czyli to w jaki sposob cie wprowadzi w ten rynek, ja jestem mloda w tym zawodzie ale pelna optymismu, nawet nie zdawalam soebie sprawy ile ludzi chce sie ubezpieczac, ile chce porzadnie inwestowac swoje pieniadze.lokaty bankowe to starozytnosc i ludzie zaczynaja byc tego swiadomi.a amplico jest najlepsze na polskim rynku i nie ma co sie oszukiwac.dowiesz sie tego z prasy,ze szkolenia i przede wszystkim z opinii zwyklych ludzi.powiem tak u nas w biurze drzwi sie nie zamykaja.a jesli chodzi o sama prace - bardzo rozwijajaca, ciagle sie uczymy, szkolimy itp.ale ostrzegam to zawod dla ambitnym. nie jestes wytrwaly i dobry wypadasz z gry,ale na wlasne zyczenie, bo amplico ma mocna i szeroka oferte i tylko od ciebie zalezy jak ja wykorzystasz w stosunku do klienta. zycze powodzenia. Ps. podaj miasto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Agent Ubezpieczeniowy IP: 217.149.242.* 21.12.05, 18:49 Widzisz "Agentko" Ty naprawdę jesteś jeszcze "młoda"... jeszcze musisz się duuuuuuuuużo nauczyć, a nie tylko przechodzić "pranie mózgu" w Amplico. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koben Re: Agent Ubezpieczeniowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 19:25 Jak zaczynałaś tam pracować to jakoś się tobą zaopiekowali, pomagali ci w poszukiwaniu klientów, czy sama musiałaś o siebie zadbać?? Jak długo jestes juz agentem i jak kształtują sie twoje zarobki? Jestem z Radomia a ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Agent Ubezpieczeniowy IP: *.chello.pl 21.12.05, 23:05 Polecam pracę niezależnego doradcy który współpracuje teznp z Amplico. Informacje pod adresem e-mail-asamborska@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
atena_75 Re: Agent Ubezpieczeniowy 22.12.05, 08:50 Co do Amplico i CU to słyszałem od kilku osób niezbyt pochlebne opinie. Mam natomiast sąsiadke, która od wielu lat jest agentką ubezpieczeń majątkowych i komunikcyjnych w PZU i sobie chwali; pomimo, że prowizja jest niższa niż w innych firmach to obroty ma bardzo duże i wychodzi na spory plus Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_inka1 Nie oszukujmy się 22.12.05, 13:50 praca agenta jest parszywa. A zwłaszcza w życiówce. I nieważne czy to Amplico czy CU. Będą ci wciskać że na życiówce zarobisz najwięcej (bo prowizja jest faktycznie najwyższa) ale to majątek lepiej się sprzedaje. I ta sąsiadka chwaląca sobie współpracę z PZU ma racje: ludzie samochód i mieszkanie czy dom ubezpieczą chętniej niż kupią polisę posagową albo życiową. Na miejscu Kobana darowałabym sobie. Mam złe doświadczenia. :( Odpowiedz Link Zgłoś
dureksis Re: Nie oszukujmy się 24.12.05, 23:00 PZU ??Prosze was ile jeszcze będziecie dawac tym gnojom zarabiac ?? KONIEC Z MONOPOLEM PZU~!!!! Odpowiedz Link Zgłoś