Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Gdzie my pracujemy ????

18.01.06, 08:42
    Czy mi się wydaje, czy wszyscy mamy podobne problemy w pracy.
    Szefowie pogięci, współpracownicy złośliwi i dwulicowi (sa oczywiście wyjątki
    ale niezbyt często spotykane - niestety), sprzątaczki bluzgajace na prawo i
    lewo i ciągle jarające pety... no i oczywiście klienci!!!
    Czy my przypadkiem nie pracuejmy w tej samej firmie ???

Proponuję zorganizowanie ruchu dilberta przciw zachowaniom conajmniej
    dziwnym, wkurzającym i nistosownym w miejscu pracy. W jedności siła - może
    razem zwalczymy wszelkie zakładow pasożyty. Czy ktoś dołączy ??

Zpozdrowieniami dla Wszystkich :)
    Obserwuj wątek
      • Gość: norbi Re: Gdzie my pracujemy ???? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 18.01.06, 17:54
        jest to faktem, zgodze sie i smiem stwierdzic,ze skoro pracujemy wg Ciebie
        w "jednej firmie" wobec tego post typu "smierdzacy kolega" moze byc i o mnie,
        natomiast " wkurzajaca corka szefa" moze byc o Tobie. Sensem tego o czym mowie
        jest fakt, ze kazdy kto zalozyl tutaj post oskarzajacy w jakis sposob
        wspolpracownika swojego z firmy, nie zdajac sobie sprawy moze byc bohaterem
        kolejnego postu. Oczy otwarte umysl trzezwy i dalej do pracy nie narzekac i nie
        oczerniac innych. Glowy do gory bedzie gorzej! pozdrawiam
        • takasobie_ja Re: Gdzie my pracujemy ???? 18.01.06, 21:32
          zgadzam się z Tobą w 100% ... ale czemu nie pisać skoro inni mogą to robic o
          nas ?? Zresztą forum jest tylko formą odreagowania, czymś co powstrzymuje od
          wykrzyczenia w twarz.
      • chani-nr1 Re: Gdzie my pracujemy ???? 19.01.06, 00:17
        cóż.. u mnie jest monitoring i "oko szefa" i już ni c nei powiem, bo nawet z WC
        moze wynurzyc się kamera... wieć myslę, że na tym forum nie ma nikogo z mojej
        firmy...a nawet jak jets ,to racze jnie Szef, bo On jak cos chce, aby mu
        przesłać na majla ,to mówi " no to przeslijcie mi na moja stronę"... a właśnej
        strony internetowej nie ma... dla niego Trojan to niepotrzebnie zainstalowany
        przez nas program:D
      • Gość: takasobie_ja Re: Gdzie my pracujemy ???? IP: *.chello.pl 19.01.06, 08:02
        hehehe... a u nas swego czasu dziwnie trzeszcały telefony, nawet było
        podejrzenie, że mamy tzw "rozmowy kontrolowane". Poza tym mamy wszechobecną i
        wszędobylską kadrową która niby tu coś sprawdza, niby czyta a uszu nadstawia
        lepiej niz zajć na polu.
        z tym trojanem to tez nieźle ... już by sie szefunciu nie wygłupiał.
        powiadają, że milczenie jest złotem i w jego przypadku to chyba prawda :)

pozrawiam
      • kamajkore Re: Gdzie my pracujemy ???? 19.01.06, 12:43
        Ja pracuję w innej - szef OK, współpracownicy OK, tylko klienci pogięci na maxa ;)
        • Gość: norbi Re: Gdzie my pracujemy ???? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 19.01.06, 16:53
          cale szczescie ja juz nie pracuje! postanowilem podarowac sobie odrobine
          luksusu i odszedlem z firmy. oszczednosci pozwolily mi wyjechac za granice, a
          oszczednosci zza granicy pozwalaja mi na powrot do kraju i spedzenie
          najblizszej przyszlosci na poswieceniu sie swoim pasjom. Nerwy by mi juz nie
          wytrzymaly z moim szefem gdybym wtedy zostal. Codziennie mnie wolal zebym
          mu "zastartowal kompa" bo przy uruchamianiu sie systemu, wiecie otwiera sie
          okno uzytkownik i haslo, ja mu tam wpisalem "dyrekcja" a hasla nie bylo po
          prostu "enter" wcisnac. Szef zawsze sadzil ze to haslo do windowsa i tylko ja
          je pamietam bo mu system instalowalem na "kompie". hehe ale bylo minelo i nie
          wroci wiecej. pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka