Gość: Aga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 17:43 Jeśli jesteś pracowity jak pszczoła, harujesz jak wół, z pracy wracasz zmęczony jak pies, idź do weterynarza, bo prawdopodobnie jesteś osłem :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
losiu4 Re: Rada psychologa:) 24.02.06, 22:58 a ratuj Boże biednego człeka przed psychologami ;) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyletantka Re: Rada psychologa:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 12:40 nasunęło mi sie przy okazji: kierownictwo powinno sie uczyć od swoich pracowników umiejętności panowania nad emocjami, kiedy wkurzy mnie głupia szefowa, bo ma zły dzień, to nie mogę powiedzieć wprost co myślę... bo chcę dalej pracować... choć mam wtedy przeogromną ochotę zniżyć sie do jej poziomu - plunąć takim samym jadem jakim ona potrafi człowieka upokorzyć i poniżyć, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Rada psychologa:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 21:39 To miało raczej być dla śmiechu, a nie by przypominać sobie smutne rzeczy. Jak wszędzie są ludzie i ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś