Gość: Ania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 19:19 Jestem zaproszona na rozmowę, powiedzcie mi, jak wygląda ta rozmowa, jak się tam pracuje i jakich pieniędzy można się spodziewać.Dziekuję za każdą informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: praca w Ibm Bto Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 18:42 Ponawiam zapytanie, dziękuję za ewentualne odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natasza Re: praca w Ibm Bto Kraków IP: *.worldcom.ch 12.03.06, 10:52 Nikt nie wie ile tam sie zarabia?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: praca w Ibm Bto Kraków IP: *.chello.pl 12.03.06, 11:09 BPO? pewnie jak wszedzie, entry lev. kolo 2tys brutto Odpowiedz Link Zgłoś
gioseppe Re: praca w Ibm Bto Kraków 12.03.06, 19:02 w IBM ponoć ok 1000-1300 netto rozmowa w językach które wpisano w CV Wogóle interesują się tylko tymi osobamiktóre zaznaczą w CV znajomość angielskiego i niemieckiego lub innego drugiego języka. Angielski sprawdzany przez polki a niemiecki przez niemca. Jeśli się Tobą zainteresowali i sobie poradzisz z językami na pewno Cię przyjmą. powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natasza Re: praca w Ibm Bto Kraków IP: *.worldcom.ch 13.03.06, 17:39 1000- 1300 netto?????????? przeciez to smieszne pieniadze, w porownaniu do konkurencji.... ciekawe ile team leader tam zarabia, pewnie z 1500 zl, porazka normlanie!!! jestes pewny , ze tak malo?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: praca w Ibm Bto Kraków IP: *.chello.pl 13.03.06, 17:43 team leader to z 3 stanowiska wyzej, widac nic nie wiesz o widelkach heh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natasza Re: praca w Ibm Bto Kraków IP: *.worldcom.ch 13.03.06, 17:48 hehe, zalezy gdzie team leader, w 2 dobrze znanych mi miedzynarodowych firmach team leader zarabia ok 200 zl wiecej od "przecietnego" pracownika ( tylko , ze tam przecietni zarabiaja srednio 2 razy wiecej niz w IBM- jesli te kwoty to prawda). Skoro IBM daje tak strasznie marne pieniadze na entry level to domyslam sie, ze team leader w porywach (i to pewnie wielkich) wyciaga max 2000 tys na reke, ciekawe.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natasza Re: praca w Ibm Bto Kraków IP: *.worldcom.ch 13.03.06, 17:50 poza tym, chyba z 3 stanowiskami grubo przesadziles;-))))))) Z tego co mi wiadomo team ledaer to 1 stopien wyzej;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: praca w Ibm Bto Kraków IP: *.chello.pl 13.03.06, 18:00 no to nie wiesz i tyle, mlodszy ksiegowy, ksiegowy, samodzielny ksiegowy , team leader moglem sie w nazwach walnac, 2tys na reke masz juz od ksiegowego; przynajmniej w te widelki sie lapiesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natasza Re: praca w Ibm Bto Kraków IP: *.worldcom.ch 13.03.06, 18:10 ksiegowy i samodzielny ksiegowy?????to pierwsze slysze.. no a 2 tys na reke dla ksiegowego to marniutko tez, marniutko, to ile ten team leader Twoim zdaniem? cale 220 netto wyciaga??? hahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natasza Re: praca w Ibm Bto Kraków IP: *.worldcom.ch 13.03.06, 18:11 tzn 2200 netto;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: praca w Ibm Bto Kraków IP: *.chello.pl 13.03.06, 18:46 widze ze pojecie przedzialow w twojej makowce sie nie miesci , ale co mi tam zalezy , ja z ksiegowoscia nic wspolnego nie mam. Wiesz gdybys troche wysilila makowke i uzyla prostej proporcji (teraz chyba na matmie takich czarow nie wykladaja) to zauwazysz ze miedzy 1 a 2 stanowiskiem widelki rosna o jakies 1tys brutto noooooooo ale prosta matma za trudna, wracaj do kalkulatora w spozywczaku zeby dodac cene 2 chlebow i masla, bo w glowce nie policzysz. Zdrowko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natasza Re: praca w Ibm Bto Kraków IP: *.worldcom.ch 13.03.06, 19:00 buhahahahaha;-)))) to lece po kalkulator dodawac!!!!! hahaha, 1000 brutto to sie usmialam, widac 2 wspomniane przeze mnie firmy to jakas porazka skoro tam nie rosna o 1000 brutto, to bys sie zdziwil o jakich firmach mowie no ale najlepiej wypowiadac sie na tematy o ktorych nie ma sie pojecia;-))))) cytuje: "ja z ksiegowoscia nic wspolnego nie mam";-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: praca w Ibm Bto Kraków IP: *.chello.pl 13.03.06, 19:13 nie trzeba miec nic wspolnego z ksiegowoscia zeby wiedziec ile zarobki wynosza, jezeli brakuje ci logicznego myslenia to przykro mi. Powiedz mi w jakich 2 firmach w kraku masz duzo wiecej? no wymien te 2 firmy jak takas swiatla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natasza Re: praca w Ibm Bto Kraków IP: *.worldcom.ch 13.03.06, 19:36 jakem swiatla nie wymienie;-) skoro wiesz "ile zarobki wynosza" to na pewno swietnie sie orientujesz jakie sa zarobki wsrod tych duzych i znanych;-)) no ale przykre wlasnie jest to, ze sie jednak KOMPLETNIE nie orientujesz.... najwazniejsze, ze zyjesz w przekonaniu, ze wiesz duzo;-) tak trzymac!!;-)))))))) i tym optymistycznym akcentem koncze dyskusje.stanowczo za duzo m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: praca w Ibm Bto Kraków IP: *.chello.pl 13.03.06, 20:31 duzo ogolnikow zero konkretow, ktora duza firma ci placi wiecej PM? IP? jedynie te moga reszta ma takie same widelki... papa a KOMPLETNIE to moze ty sie nie orientujesz, a co do wiedzy jestem pewnien ze wiem wiecej niz ty papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TL Re: praca w Ibm Bto Kraków IP: *.wieczysta.krakow.pl / *.wieczysta.krakow.pl 16.03.06, 13:19 to dokladnie 3 stanowiska wyzej. pozdrawiam, Team Leader. Odpowiedz Link Zgłoś