Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

praca w Ibm Bto Kraków

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 19:19
    Jestem zaproszona na rozmowę, powiedzcie mi, jak wygląda ta rozmowa, jak się
    tam pracuje i jakich pieniędzy można się spodziewać.Dziekuję za każdą
    informacje.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Ania Re: praca w Ibm Bto Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 18:42
        Ponawiam zapytanie, dziękuję za ewentualne odpowiedzi.
      • Gość: natasza Re: praca w Ibm Bto Kraków IP: *.worldcom.ch 12.03.06, 10:52
        Nikt nie wie ile tam sie zarabia??????????
        • Gość: abc Re: praca w Ibm Bto Kraków IP: *.chello.pl 12.03.06, 11:09
          BPO?

pewnie jak wszedzie, entry lev. kolo 2tys brutto
          • gioseppe Re: praca w Ibm Bto Kraków 12.03.06, 19:02
            w IBM ponoć ok 1000-1300 netto
            rozmowa w językach które wpisano w CV
            Wogóle interesują się tylko tymi osobamiktóre zaznaczą w CV znajomość
            angielskiego i niemieckiego lub innego drugiego języka.
            Angielski sprawdzany przez polki a niemiecki przez niemca. Jeśli się Tobą
            zainteresowali i sobie poradzisz z językami na pewno Cię przyjmą.

powodzenia :)
            • Gość: natasza Re: praca w Ibm Bto Kraków IP: *.worldcom.ch 13.03.06, 17:39
              1000- 1300 netto??????????
              przeciez to smieszne pieniadze, w porownaniu do konkurencji....
              ciekawe ile team leader tam zarabia, pewnie z 1500 zl, porazka normlanie!!!
              jestes pewny , ze tak malo??????
              • Gość: abc Re: praca w Ibm Bto Kraków IP: *.chello.pl 13.03.06, 17:43
                team leader to z 3 stanowiska wyzej, widac nic nie wiesz o widelkach heh
                • Gość: natasza Re: praca w Ibm Bto Kraków IP: *.worldcom.ch 13.03.06, 17:48
                  hehe, zalezy gdzie team leader, w 2 dobrze znanych mi miedzynarodowych firmach
                  team leader zarabia ok 200 zl wiecej od "przecietnego" pracownika ( tylko , ze
                  tam przecietni zarabiaja srednio 2 razy wiecej niz w IBM- jesli te kwoty to
                  prawda). Skoro IBM daje tak strasznie marne pieniadze na entry level to
                  domyslam sie, ze team leader w porywach (i to pewnie wielkich) wyciaga max 2000
                  tys na reke, ciekawe....
                • Gość: natasza Re: praca w Ibm Bto Kraków IP: *.worldcom.ch 13.03.06, 17:50
                  poza tym, chyba z 3 stanowiskami grubo przesadziles;-)))))))
                  Z tego co mi wiadomo team ledaer to 1 stopien wyzej;-)
                  • Gość: abc Re: praca w Ibm Bto Kraków IP: *.chello.pl 13.03.06, 18:00
                    no to nie wiesz i tyle, mlodszy ksiegowy, ksiegowy, samodzielny ksiegowy , team
                    leader moglem sie w nazwach walnac, 2tys na reke masz juz od ksiegowego;
                    przynajmniej w te widelki sie lapiesz
                    • Gość: natasza Re: praca w Ibm Bto Kraków IP: *.worldcom.ch 13.03.06, 18:10
                      ksiegowy i samodzielny ksiegowy?????to pierwsze slysze..
                      no a 2 tys na reke dla ksiegowego to marniutko tez, marniutko, to ile ten team
                      leader Twoim zdaniem? cale 220 netto wyciaga??? hahahahaha
                      • Gość: natasza Re: praca w Ibm Bto Kraków IP: *.worldcom.ch 13.03.06, 18:11
                        tzn 2200 netto;-)
                        • Gość: abc Re: praca w Ibm Bto Kraków IP: *.chello.pl 13.03.06, 18:46
                          widze ze pojecie przedzialow w twojej makowce sie nie miesci , ale co mi tam
                          zalezy , ja z ksiegowoscia nic wspolnego nie mam. Wiesz gdybys troche wysilila
                          makowke i uzyla prostej proporcji (teraz chyba na matmie takich czarow nie
                          wykladaja) to zauwazysz ze miedzy 1 a 2 stanowiskiem widelki rosna o jakies
                          1tys brutto noooooooo ale prosta matma za trudna, wracaj do kalkulatora w
                          spozywczaku zeby dodac cene 2 chlebow i masla, bo w glowce nie policzysz.

Zdrowko.
                          • Gość: natasza Re: praca w Ibm Bto Kraków IP: *.worldcom.ch 13.03.06, 19:00
                            buhahahahaha;-))))
                            to lece po kalkulator dodawac!!!!!
                            hahaha, 1000 brutto to sie usmialam,
                            widac 2 wspomniane przeze mnie firmy to jakas porazka skoro tam nie rosna o
                            1000 brutto, to bys sie zdziwil o jakich firmach mowie
                            no ale najlepiej wypowiadac sie na tematy o ktorych nie ma sie pojecia;-)))))
                            cytuje: "ja z ksiegowoscia nic wspolnego nie mam";-)
                            • Gość: abc Re: praca w Ibm Bto Kraków IP: *.chello.pl 13.03.06, 19:13
                              nie trzeba miec nic wspolnego z ksiegowoscia zeby wiedziec ile zarobki wynosza,
                              jezeli brakuje ci logicznego myslenia to przykro mi. Powiedz mi w jakich 2
                              firmach w kraku masz duzo wiecej? no wymien te 2 firmy jak takas swiatla
                              • Gość: natasza Re: praca w Ibm Bto Kraków IP: *.worldcom.ch 13.03.06, 19:36
                                jakem swiatla nie wymienie;-) skoro wiesz "ile zarobki wynosza" to na pewno
                                swietnie sie orientujesz jakie sa zarobki wsrod tych duzych i znanych;-))
                                no ale przykre wlasnie jest to, ze sie jednak KOMPLETNIE nie orientujesz....
                                najwazniejsze, ze zyjesz w przekonaniu, ze wiesz duzo;-) tak trzymac!!;-))))))))
                                i tym optymistycznym akcentem koncze dyskusje.stanowczo za duzo m
                                • Gość: abc Re: praca w Ibm Bto Kraków IP: *.chello.pl 13.03.06, 20:31
                                  duzo ogolnikow zero konkretow, ktora duza firma ci placi wiecej PM? IP? jedynie
                                  te moga reszta ma takie same widelki... papa a KOMPLETNIE to moze ty sie nie
                                  orientujesz, a co do wiedzy jestem pewnien ze wiem wiecej niz ty papa
                  • Gość: TL Re: praca w Ibm Bto Kraków IP: *.wieczysta.krakow.pl / *.wieczysta.krakow.pl 16.03.06, 13:19
                    to dokladnie 3 stanowiska wyzej.
                    pozdrawiam, Team Leader.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka