Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.06, 12:29
    4 semestr wyższej szkoły....., były zajecia z informatyki? Tak były ale teraz
    bedą następne. A z kim państwo mają te zajęcia? Głupia mina, nie wiem. No to
    ja też nie wiem czy będziecie mieć czy już mieliście. Ludzie a potem piszecie
    głupoty jacy to jesteście wykształceni, nie nadajecie się nawet do noszenia
    worków skoro bramy samodzielnie nie umiecie otworzyć gdzie wystarczy odsunąć
    skobel (aaaa, do tego trzeba mieć doktorat).
    Obserwuj wątek
      • Gość: Tommy Re: Z życia IP: *.pro-internet.pl 26.03.06, 12:54
        Pewnie niedługo rzeczywiście do noszenia worków i otwierania bramy trzeba
        będzie mieć doktorat, a do łopaty habilitację.
        Nie ma na co czekać - spieprzajmy do Anglii !
      • ksiazemaly Re: Z życia 26.03.06, 13:05
        To trzeba mieć talent, żeby ze sterty aplikacji wybrać właśnie takie przypadki... Zapewne rekrutujący szukał desperatów, do pracy od świtu do zmierzchu za jakieś umierkowane pieniądze:)
        • Gość: zulugula Re: Z życia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.06, 17:54
          TU NIE CHODZI O REKRUTACJĘ TYLKO o STUDENTÓW obecnie bedących na studiach i ich
          zachowania sugerujące że nic dobrego z nich nie będzie.
          • Gość: Agnieszka Re: Z życia IP: *.lama.pl 26.03.06, 18:00
            moze zamiast narzekac na studentow popracuj nad swoimi umiejetnosciami
            komunikacyjnymi, bo strasznie ciezko zrozumiec to co napisales? moze student z
            ktorym rozmawiales Cie po prostu nie zrozumial, i to bynajmniej nie z jego
            winy..?
            • Gość: zulugula Re: Z życia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.06, 18:12
              Należysz do takich samych studentów jak ci z postu? Bo coś mi się zdaje że
              czytanie ze zrozumieniem coś szwankuje.
              • r.richelieu Re: Z życia 26.03.06, 18:49
                I jeszcze nerwowa.

Czego chcesz od studentów kiedy prowadzący się nie przedstawił. Jeśli
                prowadzący był burakiem to nie dziwię się studentom, że bali się zapytać o
                nazwisko. W indeksie mógł się podpisać parafą, a często bywa tak, że widnieje
                tam nazwisko prowadącego tylko wykłady
      • ramadayes Re: Z życia 26.03.06, 18:04
        no jak studenciak jest na 4 semestrze i on nie wie, z kim ma zajęcia to
        rzeczywiście nie świadczy o nim zbyt dobrze.
        • ksiazemaly Re: Z życia 26.03.06, 18:37
          Jeśli już, to raczej nie świadczy to dobrze o prowadzącym zajęcia. Ale moim zdaniem w wielu zawodach pamięć do nazwisk jest sprawą drugoplanową:) Poza tym studentów mamy różnych, tak jak różni są przedstawiciele wszelkich środowisk. Warto również pamiętać, że często najwięksi geniusze sprawiają wrażenie "niedorobionych" dziwaków, a drzemie w nich ogromny potencjał.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka