Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

szkoła masażu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 13:21
    Mam mały problemik i mam nadziej z jest ktoś mi w stanie pomóc. Zastanawiam
    się nad szkołą masażu i chciałbym wiedizećczy czy jest to wogule opłacalny
    zawód i do jakich szkół bym mogł pojść. Interesuje mnie w szczególności Toruń
    albo Gdańsk.
    Obserwuj wątek
      • Gość: as Re: szkoła masażu IP: *.merinet.pl 11.04.06, 15:22
        Czy jest sens zrobienia kursu masażu I stopnia. Czy już można zacząć wtedy
        pracować? Które kursy są najlepsze?
        • Gość: mika Re: szkoła masażu IP: *.teonet / *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.06, 17:00
          Jesli chodzi o organizowanie kursów to najlepiej popytać przy akademiach
          medycznych. Po skonczeniu kursu I stopnia można pracować w placówkach sportowych
          itp., robić masaże relaksacyjne, gdyż wtedy jeszcze nie masz uprawnien do masażu
          leczniczego.
          • Gość: niezdecydowany Re: szkoła masażu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 22:49
            Czy lepiej zrobic kurs czy pojsc do szkoly policealnej 2, albo 3 letniej??

• Gość: niezdecydowany Re: szkoła masażu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 22:48
        Czy lepiej zrobic kurs czy pojsc do szkoly policealnej 2, albo 3 letniej??
        • 2kible Re: szkoła masażu 12.04.06, 07:17
          Kobiety maja najwieksze szanse if you know what I mind
          • Gość: niezdecydowany Re: szkoła masażu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 13:49
            ale i tak nie poznalem odpowiedzi na moje pytanie czy lepiej zrobic kurs czy
            pojsc do szkoly policealnej 2 albo 3 letniej??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka