Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Bank Millennium ?????????? WAŻNE

23.04.06, 22:51
    Miałam juz jechac na szkolenie i zrezygnowałam. to miała byc moja pierwsza
    praca. Powod jeszcze nieskonczona magosterka(mniejszy), wiekszy(tylko
    negatywnych rzeczy sie naczytałam) no i żałuje, a może juz nie znajde po
    studiach, albo za marne grosze. Pocieszcie mnie
    Obserwuj wątek
      • Gość: luna Re: Bank Millennium ?????????? WAŻNE IP: *.icpnet.pl 24.04.06, 07:21
        pocieszam!!!!!!!!!
        Pracowałam dla banku prawie miesiąc i zrezygnowałam.Byłam doradcą do kart
        kredytowych,porażka!!Zwykła akwizycja.Zapewniają samochód kartę paliwową i inne
        cuda,niestety....
        Dużo osób odchodzi,po przeliczeniu zarabiasz grosze,bo jezdzić trzeba,własnym
        autem i za własne pieniązki a rynek jest już przetrzepany.
        • Gość: były Re: Bank Millennium ?????????? WAŻNE IP: *.pl / 195.136.49.* 24.04.06, 08:56
          Pracowałem w banku millennium 5 lat i jedyne co miło wspominam to fajnych
          ludzi, których poznałem. Nie masz czego żałować, znajdziesz napewno pracę na
          lepszych warunkach niż w Millennium.
          • Gość: nombrilek Re: Bank Millennium ?????????? WAŻNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 09:34
            Dzieki za słowa, bo sie z tym gryze :)
            • Gość: kriskolejro:) Re: Bank Millennium ?????????? WAŻNE IP: *.os1.kn.pl 24.04.06, 11:36
              Pracowałe 6 tygodni w ramach praktyk - potem tez miałem proopozycje pracy - tak
              jak ty podziękowałem i nie pojechałem na szkolenie - ten bank jak każdy jest
              GÓWNO WARTY!!!!
              • Gość: gość Re: Bank Millennium ?????????? WAŻNE IP: 213.77.35.* 24.04.06, 11:49
                zależy chyba od osoby, jedna jest z tej samej pracy zadowolona, inna nie, choć
                robi to samo za te same pieniądze, trzeba chodzić na rozmowy,jak do tej rok
                temu mogłem iść na rozmowę i nie zdecydowałem się i po dziś dzień żałuję,
                (strata 1000 zł do ręki miesięcznie) x rok = 12 tysięcy jestem do tyłu,
                • Gość: kriskolejro:) Re: Bank Millennium ?????????? WAŻNE IP: *.os1.kn.pl 24.04.06, 11:52
                  e tam.... katować sie cały rok za 1000zł?:) ja rozumiem za 1000funtów, po to
                  robiłeś studia zeby zapierd. za 1000zł? Nie ośmieszja sie i szanuj troche!!! bo
                  zachód sie z nas śmieje!!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka