Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    IP: *.era.pl 24.04.06, 15:02
    witam,czy ktos z Was pracowal w Eniro (Panorama Firm) jako kierownik grupy
    sprzedazowej? jestem umowiony na rozmowe kwalifikacyjna, bede wdzieczny za
    wszelkie sugestie. Pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • ksiazemaly Re: Eniro 24.04.06, 15:17
        witam! A będziesz rozmawiał o stanowsku supervisor'a czy team lider'a?
        • Gość: nico Re: Eniro IP: *.era.pl 24.04.06, 15:24
          ogloszenie bylo na "Kierownik Grupy Sprzedazy", w zadaniach m.in. zarzadzanie
          grupa sprzedawcow
          • ksiazemaly Re: Eniro 24.04.06, 15:31
            Różnica jest taka, że team lider poza zarządzaniem grupą, sam też obsługuje klientów i realizuje plany sprzedażowe. Kierownik natomiast żadko jeżdzi na spotkania- zazwyczaj z innym konsultantem, aby mu pomóc lub zaobserwować podczas negocjacji. Kasa jest w głównej mierze uzależniona od miasta- im większe zadupie tym mniej zarobisz;) Poza tym b. duże ciśnienie na wynik (góra ciśnie Ciebie, Ty ciśniesz konsultantów). A to ma być kierownik grupy DS, MA czy KA?
            • ksiazemaly Re: Eniro 24.04.06, 15:33
              miało być "rzadko":/
            • Gość: nico Re: Eniro IP: *.era.pl 24.04.06, 15:36
              mysle ze chodzi o kierownika, bo nie bylo mowy o sprzedawaniu. Natomiast nie
              mam zupelnie pojecia co to jest DS, MA, KA...Praca w Poznaniu, wiec nie
              zadupie. Pracujesz w tej firmie? Mozesz napisac czego moge sie spodziewac na
              rozmowie. dzieki
              • ksiazemaly Re: Eniro 24.04.06, 15:44
                Podane skróty są to kanały sprzedaży- Direct Sales, Major Ac., Key Ac. Czyli DS to odpowiednik detalu w FMCG:) Zastanawiam się, czy nie będą chcieli Cie przekręcić na pracę na innym stanowisku- mam tu na myśli np specjaliste ds sprzedaży (MA), bo z tego co wiem to Eniro nie zatrudnia kierowników z zewnątrz. A pracowałeś już w tej branży (PKT, Ditel)?
                PS Poznań to jeden z regionów o największym potencjale w tej branży (lepsza jest chyba tylko W-wa).
                • Gość: nico Re: Eniro IP: *.era.pl 24.04.06, 15:54
                  nie pracowalem w tej branzy, jestem managerem w firmie telekomunikacyjnej.
                  Wiesz cos o warunkach (sprzet, pieniadze (stosunek stala/premia) itd)?
                  • ksiazemaly Re: Eniro 24.04.06, 15:59
                    Sprzęt- w moim regionie kierownicy mają Opla Astre + tel kom. O pieniądzach nie mam wiarygodnych informacji. Jesli nie jesteś z tej branży, to powiem ci szczerze, że jestem b. zdziwiony, że zaprosili Cie na rozmowę na w/w stanowisko. Jeśli będziesz tak miły, to dla zaspokojenia mojej ciekawości, opisz po rozmowie swoje wrażenia. Powodzenia!
                    • Gość: nico Re: Eniro IP: *.era.pl 24.04.06, 16:02
                      ok, napisze jak bede po rozmowie. dzieki za info
      • ksiazemaly Re: Eniro 26.04.06, 23:38
        I jaki jest efekt romowy?
        • Gość: nico Re: Eniro IP: *.era.pl 27.04.06, 15:31
          rzeczywiscie chodzi im o kierownika. rozmowa standard, ewentualne jeszcze dwie
          rozmowy. poczekam na wynik
          • ksiazemaly Re: Eniro 27.04.06, 15:34
            A kierownika jakiej grupy poszukują (wspomniane wcześniej DS, MA i KA)? Dzięki za odpowiedź, powodzenia!
            • Gość: nico Re: Eniro IP: *.era.pl 27.04.06, 15:37
              chodzi o DS. pozdr
          • Gość: petr Re: Eniro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 10:34
            Jeśli kandydujesz na stanowisko Supervisora to nie mniej niż 5500 btutto DS,
            6000 MA, 6500 KA. Firmy nie polecam chyba, że chcesz za pół roku szukać pracy.
            Auto bez klimy totalny golas ( ale to malo ważne) Jak masz rodzinę to daj sobie
            na wstrzymanie.
      • Gość: jack Re: Eniro IP: 212.160.204.* 06.05.06, 13:26
        człowieku nie pakuj się w to go.wno -wpisz sobie eniro w wyszukiwarke -
        odpowiedzi mowia same za siebie...
        • Gość: bolek Re: Eniro IP: *.atr.bydgoszcz.pl 09.05.06, 10:26
          jednak wiekszosc wypowiedzi pochodzi od handlowcow. Gosc aplikuje na
          kierownika, moze tam jest lepiej?
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka