Dodaj do ulubionych

Oferta pracy

IP: *.sattom.pl 15.09.09, 15:49
Witam!
Czy ktoś z szanownych forumowiczów orientuje się może jakie warunki panują w
firmie Eniro w Wałbrzychu? Prosiłabym o opinie osób pracujących, lub byłych
pracowników bądź tych, którzy mają coś sensownego do powiedzenia. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: kazio Re: Oferta pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.09, 17:11
      Miałem przyjemność pracować kiedyś w tej firmie. Duża rotacja, podejście do
      klienta niekonwencjonalne.

Szczęśliwie, znalazłem lepszą dla mnie pracę.
      • Gość: kazio PS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.09, 17:13
        Na pewno plusem jest uczciwość w wynagradzaniu i dotrzymywaniu terminów oraz
        warunków umowy o pracę - pieniądze spływają na Twoje konto nawet po zakończeniu
        współpracy z ową firmą.

Co do reszty, hmm... Jak ktoś lubi...
        • Gość: Ala Re: PS IP: *.sattom.pl 15.09.09, 17:22
          Dziękuję za te kilka słów. Radziłeś sobie? A stosunki między ludźmi jakie? Długo
          tam pracowałeś? Satysfakcjonowały Cię zarobki?
          pozdrawiam
          • Gość: kazio Re: PS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.09, 17:31
            Czy sobie radziłem, nie wiem, wydaje mi się to pojęciem względnym. Stosunki
            między ludźmi zależały od ich pozycji w hierarchii firmy. Wiadomo, tam gdzie
            można było mniej stracić, stosunki międzyludzkie były na przyzwoitym poziomie;
            natomiast większości pracowników "z góry" nie wspominam za dobrze. Pracowałem
            rok. Zarobki - jak to na stanowisku handlowca, zarobić można było, mając wyniki.
            Gdy się ich nie miało, pozostawała raczej nieduża podstawa. Jak w większości
            podobnych firm.
            • Gość: Ala Re: PS IP: *.sattom.pl 15.09.09, 17:36
              A jest realny sposób wypracowania tych wyników,jeśli ma się zacięcie, chęci itd?
              Czy jednak ciężko osiągnąć satysfakcjonujące wyniki?
              • Gość: kazio Re: PS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.09, 20:22
                Oczywiście, jeśli się postarasz - i nie chodzi tu o nie wiadomo jak ciężką
                pracę, bo można osiągnąć to bez większego wysiłku, podchodząc sumiennie do pracy
                - szybko możesz awansować na wyższy szczebel i podnieść swoje zarobki. Wadą
                jednak jest - co mi niezmiernie przeszkadzało w pracy - dosyć specyficzne
                podejście firmy do klienta. Nie chcę w tym miejscu mówić o nikim źle, ale
                poszukaj w Google'u tematów typu "klient Panoramy Firm". Myślę, że będziesz
                miała co poczytać.
                • Gość: Ala Re: PS IP: *.sattom.pl 15.09.09, 21:20
                  Dziękuję Kaziu:)
                  Pozdrawiam gorąco!
                  i wszystkiego dobrego życzę.
                  • Gość: kazio Re: PS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.09, 21:32
                    I wzajemnie. Mam nadzieję, że choć trochę pomogłem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka