Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Zarobki w Urzędach Pracy

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.06, 20:18
    Zauwazyłem, że PUPy ogłaszają konkursy na różne stanowiska -np. na
    pracowników ds. programów (koordynacji projektów z EFS). Czy ktoś się
    orientuje na jakie zarobki można liczyć? Ja słyszałem, że tam zarobki sa
    kiepskie
    Obserwuj wątek
      • Gość: a! Re: Zarobki w Urzędach Pracy IP: 217.197.78.* 11.05.06, 20:33
        powinni im placic 899 brutto

kompetencja w urzedach pracy - niziutko!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Hero Re: Zarobki w Urzędach Pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.06, 20:37
        i tyle płącą!!!!!

w urzędzie moja znajoma zarabia 1000 zł brutto -a skonczyla studia i
        podyplomowe tez i zajmuje sie projektami z EFS, to najgozrej opłacany urząd!!!!
      • Gość: Pixi Re: Zarobki w Urzędach Pracy IP: *.futuro.pl 11.05.06, 21:08
        Zalezy jeszcze czy mowimy o Powiatowym czy Wojewodzkim Urzedzie Pracy. W PUPach
        rzeczywiscie slabiutko, ale pewien moj znajomy pracujacy w WUPie na jakims
        konkretnym stanowisku po kilku latach pracy dorobil sie calkiem niezlej jak na
        urzad pensji, ale nie wiem czy to jakis wyjatek czy regula. Ogolnie w urzedach
        pracy nie spodziewalabym sie kokosow;)
      • Gość: pollandre Re: Zarobki w Urzędach Pracy IP: *.glinik.pl 12.05.06, 08:05
        chodzi mi o pupy - ale czemu w pupach są niższe zarobki niż w starostwie?, albo
        w gminie?
        dziwne
        • Gość: badi Re: Zarobki w Urzędach Pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 09:05
          zarobki w pup faktycznie są niskie, ale jest duża szansa uczestniczenia w
          ciekawych szkoleniach i zwykle sfinansowania kosztów studiów podyplomowych.
          pensja najczęściej kształtuje się wokół 100 zł/brutto, natomiat koordynatorzy
          EFS bardzo możliwe, że mogą liczyć na więcej, bo ich pensja może czasami być
          wypłacana z dwóch źródeł (czasem coś skapni z UE.
      • Gość: Taska Re: Zarobki w Urzędach Pracy IP: *.acn.waw.pl 12.05.06, 18:37
        moja tesciowa ma staz pracy 25 lat, jest kierownikiem dzialu d/s rejestracji i
        weryfikacji uprawnien w PUPie i zarabia na reke 900 zł (tak mowi, zreszta
        widzialam jej pasek). Dodatkowo ciagnie tez inny dzial, poniewaz odszedl jego
        kierownik, a organ prowdzacy (starostwo) zamiast zatrudnic nowego i mu placic
        woli obarczyc juz pracujacych nowymi obowiazkami, bo taniej.
        + mnostwo wyżywajacych sie na niej sfrustrowanych brakiem pracy ludzi
        + dywanik u szefowej, w przypadku jakies skargi na jej dzial lub jakiegos jej
        podleglego pracownika
        + ciagle szkolenie (dla niektorych to plus) ale zauwazcie, ze przy blyskawicznie
        zmieniajacych sie ustawach i rozporzadzeniach te ciagle dojazdy na szkolenia i
        wkuwanie nowych przepisow i ich wdrazanie jest meczace. Nie mowiac o konkretnej
        robocie, ktora mozna by w tym czasie wykonac, a tak trzeba zostawac po godzinach.
        Wiec naprawde nie wiem czy warto...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka