Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Doradca Finansowy BZWBK

IP: *.N4U.krakow.pl / *.n4u.krakow.pl 19.05.06, 17:09
    Podobno tworzą się nowe miejsca pracy w niektórych regionach pod szyldem
    BZWBK. Czy ktoś może mi więcej coś napisać. Jak się tam pracuje. Ile można
    zarobić.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Ela Re: Doradca Finansowy BZWBK IP: *.N4U.krakow.pl / *.n4u.krakow.pl 22.05.06, 06:15
        Czy nikt mi nie może udzielić tych informacji ?
      • Gość: de de Re: Doradca Finansowy BZWBK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 19:57
        Przeczytaj sobie posty na temat pracy w BZ WBK. Sama sobie odpowiedz.
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23&w=37134715
      • Gość: Ela Re: Doradca Finansowy BZWBK IP: *.N4U.krakow.pl / *.n4u.krakow.pl 22.05.06, 20:39
        Miałam przyjemność pracować już w kilku bankach i te posty nie robią na mnie
        żadnego wrażenia, wszędzie jest nacisk na sprzedaż.
        • Gość: ula Re: Doradca Finansowy BZWBK IP: *.e-wro.net.pl 22.05.06, 20:40
          a może pracowałaś w bph? podzielisz się wrażeniami?
        • Gość: de de Re: Doradca Finansowy BZWBK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 21:16
          To po co się w takim razie pytasz bez sensu jak się pracuje ?
          • Gość: ,,,, Re: Doradca Finansowy BZWBK IP: *.os1.kn.pl 23.05.06, 08:40
            NO własnie?
      • Gość: Ela Re: Doradca Finansowy BZWBK IP: *.N4U.krakow.pl / *.n4u.krakow.pl 23.05.06, 13:02
        de de chyba sobie zdajesz sprawę że bank bankowi jest nie równy, jest rożna
        atmosfera, czy są układy, jak wygląda praca pod względem organizacyjnym.
        • Gość: de de Re: Doradca Finansowy BZWBK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 19:27
          Pod względem organizacyjnym ? Ha, ha, ha !! Tutaj nie ma żadnej organizacji.
          Pracuję długo w bankowości i takiego (delikatnie mówiąc) "bałaganu" to nie było
          nigdzie. Nad wieloma rzeczami po prostu się nie panuje, bo najważniejsza jest
          sprzedaż. Poczytaj DOBRZE i UWAŻNIE poprzedni post dotyczący BZ WBK, a wtedy na
          pewno odpowiesz sobie sama na zadane pytanie.
      • Gość: Ela Re: Doradca Finansowy BZWBK IP: *.N4U.krakow.pl / *.n4u.krakow.pl 25.05.06, 19:43
        De de jak nie panujesz nad organizacją swojej pracy to się nie dziwie że jesteś
        sfrustrowanym bankowcem. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka