majka255 11.01.03, 22:13 Poszukuje informacji o tej firmie, może ktoś był? Chciałabym się dowiedzieć jak firma zobowiązuje się z zobowiązań , jaka to praca , jak wygląda nauka. Z góry dziękuje. majka255@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: klarysa Re: Tee Travel exchange & education IP: 62.233.173.* 20.01.03, 22:21 dzisiaj wlasnie wyslalam zgloszenie do pracy w hotelach w UK, szczerze powiedziawszy to nie wiem nic o tej firmie, ale cóż - kto nie ryzykuje, ten nie ma:) tylko Majeczko, mam prosbe, jak bys sie czegos o nich juz dowiedziala,to daj znac na forum, pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgr inż. SS Re: Tee Travel exchange & education IP: neo:* / 80.48.178.* 02.02.03, 16:01 Hej ! Wiecie coś już o tym TEE ? Jak z ich rzetelnościa ? Ile można zarobić na rękę miesięcznie ? Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz1242 Re: Tee Travel exchange & education 03.02.03, 18:26 bylem, zobaczylem, zarobilem, wracam do england.....sa OK. jade teraz od nich do szkoly do Londynu. w hotelu bylo ok, choc trafilem na niezla wioche ale pracowalo tam kupe innych mlodych ludzi wiec nie bylo czasu sie nudzic. duzo wydalem na browar. Odpowiedz Link Zgłoś
kereww Re: Tee Travel exchange & education 04.02.03, 23:18 hej! bardzo sie interesuje ich oferta,ale mam jeden problem: dopiero teraz (mam nadzieje) dostane sie na studia. Nie wiecie na jaki najmniejszy okres czasu mozna pojechac? mi zalezaloby gora na 2 miesiacach. p.s. a nie wie ktos z was moze czegos nt. pracy na farmach w UK (byl o tym artykul w polityce i byla tam taka mala wzmianka wlasnie o pracy na farmach, ze organizuje ja firma CONCORDIA) a wiec jak cos wiecie to dajcie znac, z gory dzieki!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaha Re: Tee Travel exchange & education IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.02.03, 13:55 Concordia to organizacja w UK zajmująca się naborem studentów z całej Europy do pracy sezonowej (lub całorocznej) na farmach w UK. Byłam w tamtym roku, nie polecam choć da się zarobić kasę. Co do Twoich dwóch miesięcy, daj sobie spokój....Min. trzy-cztery. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klarysa Re: Tee Travel exchange & education IP: 62.233.173.* 06.02.03, 12:01 mariusz1242 napisał: > bylem, zobaczylem, zarobilem, wracam do england.....sa OK. jade teraz od nich > do szkoly do Londynu. w hotelu bylo ok, choc trafilem na niezla wioche ale > pracowalo tam kupe innych mlodych ludzi wiec nie bylo czasu sie nudzic. duzo > wydalem na browar. ja wlasnie wplacilam juz zaliczke i czekam na ich odpowiedz. mam nadzieje,ze wszystko pujdzie po mojej mysli - wroce cala i zdrowa i troche bogatsza:), bo jak na razie tutaj moje poszukiwania pracy pelzna na niczym:(. Tez myslalam o mozliwosci studiowania w Anglii wiec prosilabym o wasze opinie o tym, jak to naprawde jest (chodzi o nauke, mozliwosci pracy i utrzymania sie tam w praktyce) dzieki pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomukazz 3-4 miesiace????????? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.02.03, 10:44 Rowniez bardzo bym chcial pojechac do UK pracowac po hotelach... ale jak moge pojechac na 3 miesiace (lipiec,sierpien,wrzesien) jesli studiuje... i nie wiem czy nie wyjdzie tak ze we wrzesniu bede mial poprawki... a w dodatku moje studia zaczynaja sie zwykle dwudziestego ktoregos wrzesnia??? Poza tym chcialem zapytac czy nie lepiej probowac samemu pisac do tych wszystkich hotelow niz korzystac z firm posredniczacych??? Pozdrawiam wszystkich tomukaz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: 3-4 miesiace????????? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.03, 17:07 jeśli masz problem z tym, że uważasz, że w trakcie studiów nie dasz rady wyjechać na trzy miesiące (hahahaha) to zastanów się, jak tam sobie dasz radę, jak nie daj Boże coś się nie uda, firma zawiedzie, itp.... Odpowiedz Link Zgłoś