Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 12:56
    Co wiecie o International Job & Consulting Group z Krakowa ? czy są
    wiarygodni i czy można śmiało jechac za ich pośrednictwem ? nie mam za duzo
    info na ich temat dlatego prosze napiszcie jakiekolwiek informacje o tej
    firmie ?
    Obserwuj wątek
      • Gość: aha Re: IJ&CG ? IP: *.compower.pl 05.06.06, 15:58
        kolezanka miala z nimi jechac, przeszla nawet 1 etap rekrutacji, 2gi mial odbyc
        sie juz w Irlandii (z irl pracodawca). Z tym ze wiazalo sie to z zaplaceniem
        1250zl (podobno za koszty transportu), potem dowiedziala sie, ze w gre moze
        wchodzic nie transport lotniczy ale autobusowy (taaa 6 dni w autobusie za 1250)
        Agencja nie dopuszczala mozliwosci przybycia na rozmowe we wlasnym zakresie
        wiec kolezanka powiedziala im goodbye.
      • aniak15 Re: IJ&CG ? 05.06.06, 15:58
        Firma ta znajduje sie w wykazie Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia
        www.kraz.praca.gov.pl. To oznacza, ze jest zobligowana do dzialania zgodnie z
        prawem.
        • Gość: -Mati- Re: IJ&CG ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 16:37
          a może ktoś coś powiedzieć na ich temat z własnego doświadczenia ? jechał ktoś
          przez to pośrednictwo ? (bo boje sie troche czy to nie jest ściema )
          • Gość: aha Re: IJ&CG ? IP: *.compower.pl 05.06.06, 18:38
            to skontaktuj sie bezposrednio z pracodawca zagranicznym i zapytaj czy
            wspolpracuje z IJCG.
            • Gość: -Mati- Re: IJ&CG ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 18:51
              aha ja dokładnie jestem na tym etapie co opisałas wczesniej o swojej
              koleżance ! tak kosztuje to 1250 zł i w tym jest przelot w jedna i durga strone
              posilek nocleg (jeden)i ubezpieczenie ! chcialbym sie poprostu dowiedziec czy
              ktos pojechał i czy wszystko bylo ok - bo nie wiem co o tym myslec, nie chce
              byc wyruch... ale masz racje najlepiej bedzie zadzwonic do pracodawcy !
              dzięks :)
              • Gość: aha Re: IJ&CG ? IP: *.compower.pl 05.06.06, 19:09
                Mati odezwij sie, powiem Ci jak sie sprawa skonczyla yoanna111@tenbit.pl
                • Gość: kaczorek Re: IJ&CG ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 23:13
                  witam,
                  bardzo prosze o kontakt osoby ktore zdecydowaly sie wyjechac z tym posrednikiem
                  do pracy w Irlandii. mija mi termin wplaty kasy i nie wiem co robic. chetnie
                  podziele sie swoja opinia na ich temat. gg4613537
                  • Gość: sam on Re: IJ&CG ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 20:58
                    kaczorek ? podaj meila chetnie napisze ci swoją opienie o tej firmie !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka