Gość: szukający IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 10:33 mógłby mi ktoś powiedzieć co to za fucha?czy jest to po prostu sprzedawca w salonie czy robota na słuchawce??bardzo prosze o odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: orange Re: konsultant ds. sprzedaży Orange IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 12:43 sprzdawca za marne grosze w firmowce czy u partnera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szukający Re: konsultant ds. sprzedaży Orange IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 13:13 tego jeszcze nie wiem, wysłałem cv i czekam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orange Re: konsultant ds. sprzedaży Orange IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 13:28 ??????????? nie wiesz komu wyslales CV? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szukający Re: konsultant ds. sprzedaży Orange IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 13:32 no nie wiem, w ogłoszeniu było tylko salon orange zatrudni konsultantów ds. sprzedaży i kontakt na mejla i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orange Re: konsultant ds. sprzedaży Orange IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 14:03 zaczniesz pewnie od 1150 brutto /1250 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szukający Re: konsultant ds. sprzedaży Orange IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 14:16 dzięki za info orange, to czy dostane to już nie jestem tego taki pewien..pozdr Odpowiedz Link Zgłoś