annajustyna 04.07.06, 16:49 kurde.pl/artykul/1123/Biuro-posrednictwa-pracy.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
r.richelieu Re: Samo zycie:))))))))) 04.07.06, 17:48 bardzo śmieszne, zwłaszcza dla tych, którzy podobne kwiatki czują na własnej skórze Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Mnie podnioslo na duchu;) 04.07.06, 17:51 Chyba tez sie zajme zbieraniem grzybow i jagod:)))). Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Mnie podnioslo na duchu;) 04.07.06, 18:00 A ja wegetację uprawiam od dawna, ku uciesze niczyjej Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Glowa do gory!!! Bedzie jeszcze dobrze!!! 04.07.06, 19:58 Hehehe, a co innego niż gadanie, że będzie dobrze, zostaje tym, którym wiecznie pod górkę. Odpowiedz Link Zgłoś
wredny_misiek Re: Samo zycie:))))))))) 04.07.06, 19:54 to ja wyebiorę dilowanie dragami, zdzieranie haraczy albo wykorzystam swoję wiedzę z OiZ w jakiejś zorganizowanej grupie towarzyskiej, może ze znanego miasta pod Warszawą na P. Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Samo zycie:))))))))) 04.07.06, 19:59 Grupie towarzyskiej, nie godej, burdel zakładasz? Odpowiedz Link Zgłoś
sirtalent Re: Samo zycie:))))))))) 04.07.06, 20:06 taaa ... wybór kierunku studiów to poważna decyzja się okazuje. fajnie jest pisać pracę o nocnym życiu modliszek tylko komu to potrzebne ? ja się śmieję z łezką w oku bo ten skecz bardzo dobrze pokazuje nie tylko postawę wrednego pośredniaka ale też i bierno-roszczeniową postawę absolwenta: skończyłem studia, 2 kierunki to mi dajcie pracę na miarę moich możliwosci i ambicji ! nasz system niestety ciągle uczy młodych ludzi, że im ktoś coś im da, zrobi za nich, że państwo powinno ... to w gospodarce planowanej był nakaz zatrudnienia i absolwent był pewien, że pracę w swoim zawodzie dostanie. teraz mamy wolny rynek i rządzi prawo popytu/podaży. czy to jest czyjaś wina, że popyt jest na operatorów wózków widłowych ? Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Samo zycie:))))))))) 04.07.06, 20:19 To nie wina absolwenta, że nasze państwo na naukę przeznacza mniej niż "najczarniejsze" państwo z Czarnej Afryki. Dopiero wtedy otwiarają się oczy ignorantom, gdy wyginięcie modliszek spowoduje wyginięcie innych zwierząt, innych roślin, zmianę w glebie i wodach, aż stojąca obok elektrownia nie będzie miała czym chłodzić swoich pieców. Wtedy durnie sobie przypomną, że ekonomia stoi na samym końcu łańcucha pokarmowego i to ona zależy od zasobów, a nie odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
sirtalent Re: Samo zycie:))))))))) 04.07.06, 20:29 a nie zgadzam się z tym, iluż potrzeba nam biologów/ekologów aby zadbać o te nieszczęsne modliszki ? państwo powinno raczej zająć się szerszym dostępem do zawodowego poradnictwa i to już na poziomie szkoły średniej. no tyle, że na to kaski nie ma. za to może będzie na lekcje wszechpatriotyzmu albo na dzieła zebrane JP2. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Samo zycie:))))))))) 04.07.06, 20:30 Na razie jakas uczelnia oglaszala nabor na wojtylologie...Pewnie nie ucza, jak prowadzic ten wozek:(((. Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Samo zycie:))))))))) 04.07.06, 20:34 Która? ;) Od chemii i biolii jest jednak trochę do wojtyłologii Odpowiedz Link Zgłoś