Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Samo zycie:)))))))))

04.07.06, 16:49
    kurde.pl/artykul/1123/Biuro-posrednictwa-pracy.html
    Obserwuj wątek
      • r.richelieu Re: Samo zycie:))))))))) 04.07.06, 17:48
        bardzo śmieszne, zwłaszcza dla tych, którzy podobne kwiatki czują na własnej
        skórze
        • annajustyna Mnie podnioslo na duchu;) 04.07.06, 17:51
          Chyba tez sie zajme zbieraniem grzybow i jagod:)))).
          • r.richelieu Re: Mnie podnioslo na duchu;) 04.07.06, 18:00
            A ja wegetację uprawiam od dawna, ku uciesze niczyjej
            • annajustyna Glowa do gory!!! Bedzie jeszcze dobrze!!! 04.07.06, 18:38
              A.
              • r.richelieu Re: Glowa do gory!!! Bedzie jeszcze dobrze!!! 04.07.06, 19:58
                Hehehe, a co innego niż gadanie, że będzie dobrze, zostaje tym, którym wiecznie
                pod górkę.
      • wredny_misiek Re: Samo zycie:))))))))) 04.07.06, 19:54
        to ja wyebiorę dilowanie dragami, zdzieranie haraczy albo wykorzystam swoję
        wiedzę z OiZ w jakiejś zorganizowanej grupie towarzyskiej, może ze znanego
        miasta pod Warszawą na P.
        • r.richelieu Re: Samo zycie:))))))))) 04.07.06, 19:59
          Grupie towarzyskiej, nie godej, burdel zakładasz?
        • sirtalent Re: Samo zycie:))))))))) 04.07.06, 20:06
          taaa ... wybór kierunku studiów to poważna decyzja się okazuje. fajnie jest
          pisać pracę o nocnym życiu modliszek tylko komu to potrzebne ?
          ja się śmieję z łezką w oku bo ten skecz bardzo dobrze pokazuje nie tylko
          postawę wrednego pośredniaka ale też i bierno-roszczeniową postawę absolwenta:
          skończyłem studia, 2 kierunki to mi dajcie pracę na miarę moich możliwosci i
          ambicji ! nasz system niestety ciągle uczy młodych ludzi, że im ktoś coś im da,
          zrobi za nich, że państwo powinno ...
          to w gospodarce planowanej był nakaz zatrudnienia i absolwent był pewien, że
          pracę w swoim zawodzie dostanie. teraz mamy wolny rynek i rządzi prawo
          popytu/podaży. czy to jest czyjaś wina, że popyt jest na operatorów wózków
          widłowych ?
          • r.richelieu Re: Samo zycie:))))))))) 04.07.06, 20:19
            To nie wina absolwenta, że nasze państwo na naukę przeznacza mniej
            niż "najczarniejsze" państwo z Czarnej Afryki. Dopiero wtedy otwiarają się oczy
            ignorantom, gdy wyginięcie modliszek spowoduje wyginięcie innych zwierząt,
            innych roślin, zmianę w glebie i wodach, aż stojąca obok elektrownia nie będzie
            miała czym chłodzić swoich pieców. Wtedy durnie sobie przypomną, że ekonomia
            stoi na samym końcu łańcucha pokarmowego i to ona zależy od zasobów, a nie
            odwrotnie.
            • sirtalent Re: Samo zycie:))))))))) 04.07.06, 20:29
              a nie zgadzam się z tym, iluż potrzeba nam biologów/ekologów aby zadbać o te
              nieszczęsne modliszki ? państwo powinno raczej zająć się szerszym dostępem do
              zawodowego poradnictwa i to już na poziomie szkoły średniej. no tyle, że na to
              kaski nie ma. za to może będzie na lekcje wszechpatriotyzmu albo na dzieła
              zebrane JP2.
              • annajustyna Re: Samo zycie:))))))))) 04.07.06, 20:30
                Na razie jakas uczelnia oglaszala nabor na wojtylologie...Pewnie nie ucza, jak
                prowadzic ten wozek:(((.
                • r.richelieu Re: Samo zycie:))))))))) 04.07.06, 20:34
                  Która? ;) Od chemii i biolii jest jednak trochę do wojtyłologii

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka