Gość: anja_jl IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 12.03.03, 19:55 Czy ktos z Was jest zainteresowany kosmetykami z firmy A.T.W??? Jezeli tak to zapraszam na :oliwka2702@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kolec Re: Kosmetyki A.T.W IP: *.*.*.* 13.03.03, 08:42 Co to jest A.T.W.? Firma, skrót od jakiejś tajnej chemicznej formuły, albo z serii "ręce, które leczą"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anja_jl Re: Kosmetyki A.T.W IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 13.03.03, 13:46 Kolec, napisałam że to jest firma min. z kosmetykami, więc nie zadawaj głupich pytań. A A.T.W. to cos takiego jak Avon, rozumiesz? Jest to polska firma z wyciągiem homeopatycznym. Jestes zainteresowany? Polecam te kosmetyki, uzywa ich wiele osób z mojej rodziny. Pozd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolec Re: Kosmetyki A.T.W IP: *.*.*.* 13.03.03, 14:40 Może i jestem, ale nie mam pojęcia czym one się różnią od powszechnie dostępnych. No, ale już więcej nie pytam, bo i tak oberwałem po uszach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anja_jl Re: Kosmetyki A.T.W IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 13.03.03, 21:05 Jeżeli jestes naprawde zainteresowany, ale nie wiesz dokładnie czym one (kosmetyki A.T.W) różnia sie od innych, to moge Ci udzielić bliższych informacji e-mailem. Napisz do mnie jak chcesz sie dowiedziec czegoś więcej: metro_ania@wp.pl Pozd. Ps Mam męskie i damskie kosmetyki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mag.da.O Re: Kosmetyki A.T.W IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 17.03.03, 10:51 Gość portalu: anja_jl napisał(a): > nie zadawaj głupich pytań To ja mam takie głupiutkie pytanie: ton Twojej wypowiedzi to ogólne podejście firmy A.T.W do klientów, czy tylko nie uważałaś na szkoleniu? Pozdrawiam cieplutko, Mag.da.O chwilowoskutecznieniezachęcona Odpowiedz Link Zgłoś
muchawka Re: Kosmetyki A.T.W 19.03.03, 23:56 A może te A.T.W. są poprostu w sklepie, bo niby dlaczego miałyby nie być? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: Kosmetyki A.T.W IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 20.03.03, 17:33 Może i sa w sklepie. Ale ja poprostu je sprzedaję, nieraz mogą być jakis promocje itp... Więc jak ktos by chciał je kupic ode mnie to serdecznie zapraszm. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
razowiec Re: Kosmetyki A.T.W 20.03.03, 17:43 Piękne dzięki za zaproszenie. Masz coś dla panów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: Kosmetyki A.T.W IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 20.03.03, 18:21 Cos dla mężczyzn sie napewnoi znajdzie :-) Jak chcesz sie czegoś więcej dowiedziec to zapraszam: oliwka2702@o2.pl Pozdrawiam serdecznie/oliwka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anja_jl Re: Kosmetyki A.T.W IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 20.03.03, 18:46 Cos dla mężczyzn sie napewnoi znajdzie :-) Jak chcesz sie czegoś więcej dowiedziec to zapraszam: oliwka2702@o2.pl Pozdrawiam serdecznie/oliwka Podpisałam sie innym nickiem - oliwka - bo ma dwa:oliwka i anja_jl :-) To takie małe sprostowania :-) Pozdrawiam/Ania Odpowiedz Link Zgłoś