Dodaj do ulubionych

Kosmetyki A.T.W

IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 12.03.03, 19:55
Czy ktos z Was jest zainteresowany kosmetykami z firmy A.T.W??? Jezeli tak to
zapraszam na :oliwka2702@o2.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: kolec Re: Kosmetyki A.T.W IP: *.*.*.* 13.03.03, 08:42
      Co to jest A.T.W.?
      Firma, skrót od jakiejś tajnej chemicznej formuły, albo
      z serii "ręce, które leczą"?
    • Gość: anja_jl Re: Kosmetyki A.T.W IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 13.03.03, 13:46
      Kolec, napisałam że to jest firma min. z kosmetykami, więc nie zadawaj głupich
      pytań. A A.T.W. to cos takiego jak Avon, rozumiesz? Jest to polska firma z
      wyciągiem homeopatycznym. Jestes zainteresowany? Polecam te kosmetyki, uzywa
      ich wiele osób z mojej rodziny. Pozd.
      • Gość: kolec Re: Kosmetyki A.T.W IP: *.*.*.* 13.03.03, 14:40
        Może i jestem, ale nie mam pojęcia czym one się różnią
        od powszechnie dostępnych.
        No, ale już więcej nie pytam,
        bo i tak oberwałem po uszach.
        • Gość: anja_jl Re: Kosmetyki A.T.W IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 13.03.03, 21:05
          Jeżeli jestes naprawde zainteresowany, ale nie wiesz dokładnie czym one
          (kosmetyki A.T.W) różnia sie od innych, to moge Ci udzielić bliższych
          informacji e-mailem. Napisz do mnie jak chcesz sie dowiedziec czegoś więcej:
          metro_ania@wp.pl Pozd. Ps Mam męskie i damskie kosmetyki :-)
      • Gość: Mag.da.O Re: Kosmetyki A.T.W IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 17.03.03, 10:51
        Gość portalu: anja_jl napisał(a):

> nie zadawaj głupich pytań

To ja mam takie głupiutkie pytanie: ton Twojej wypowiedzi to ogólne podejście
        firmy A.T.W do klientów, czy tylko nie uważałaś na szkoleniu?

Pozdrawiam cieplutko,
        Mag.da.O
        chwilowoskutecznieniezachęcona
        • muchawka Re: Kosmetyki A.T.W 19.03.03, 23:56
          A może te A.T.W. są poprostu w sklepie, bo niby dlaczego
          miałyby nie być?
          • Gość: oliwka Re: Kosmetyki A.T.W IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 20.03.03, 17:33
            Może i sa w sklepie. Ale ja poprostu je sprzedaję, nieraz mogą być jakis
            promocje itp... Więc jak ktos by chciał je kupic ode mnie to serdecznie
            zapraszm. Pozdrawiam
            • razowiec Re: Kosmetyki A.T.W 20.03.03, 17:43
              Piękne dzięki za zaproszenie. Masz coś dla panów?
              • Gość: oliwka Re: Kosmetyki A.T.W IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 20.03.03, 18:21
                Cos dla mężczyzn sie napewnoi znajdzie :-) Jak chcesz sie czegoś więcej
                dowiedziec to zapraszam: oliwka2702@o2.pl Pozdrawiam serdecznie/oliwka
                • Gość: anja_jl Re: Kosmetyki A.T.W IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 20.03.03, 18:46
                  Cos dla mężczyzn sie napewnoi znajdzie :-) Jak chcesz sie czegoś więcej
                  dowiedziec to zapraszam: oliwka2702@o2.pl Pozdrawiam serdecznie/oliwka
                  Podpisałam sie innym nickiem - oliwka - bo ma dwa:oliwka i anja_jl :-)
                  To takie małe sprostowania :-) Pozdrawiam/Ania
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka