Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

praca w AIG

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.07.06, 18:53
    Witam

Chciałem Was zapytac czy to prawda, że w AIG we Wrocławiu zatrudniają tylko
    na czas określony, (np. umowa do 2012 roku) i że nie ma umów na czas
    nieokreślony.

pozdr
    Obserwuj wątek
      • Gość: RYŚ Re: praca w AIG IP: *.mpgk.krosno.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.06, 08:40
        A na jakim stanowisku w AIG zatrudniają na podstawie umowy o pracę? Agenci
        pracuja na tzw. umowach agencyjnych w oparciu o własną działność gospodarczą
        Pozdro!
        • Gość: maciej Re: praca w AIG IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.07.06, 14:00
          Chodzi mi o stanowisko w jednym z departamentów operacyjnych w Centrali (na
          Strzegomskiej lub Trzemeskiej).
          pozdr.
      • Gość: kasieńka_27@ Re: praca w AIG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 20:00
        chyba założeniem firmy jest brak umów na stałe z tego co się orientuje
        pracownik nawet ten dobry ma tylko umowe czasowa czasami odnawianą co 2
        lata...hm..no koment
        • Gość: michał Re: praca w AIG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 09:22
          trzecia umowa musi byc na czas nieokreslony. - KP
          • Gość: kasieńka_27 Re: praca w AIG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 20:44
            ale tylko "musi" powiem tyle, że ja mam czwartą i nie nastałe!!
            • Gość: michał Re: praca w AIG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 12:13
              umowe o prace?
              jesli tak, to taka umowa z mocy prawa wywoluje skutki jak umowa na czas
              nieokreslony.
              a i jeszcze jeden warunek, czas miedzy zawarciem kolejnych umow nie moze
              przekraczac 30 dni.
              spelniasz te warunki?
              • Gość: kasieńka_27 Re: praca w AIG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 17:49
                pierwsza próbna umowa zakończyłoa sie podpisaniem na ro potem na dwa lata i
                teraz na dwa lata ciagłosc pracy jest zachowana
                • Gość: michał Re: praca w AIG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 18:00
                  pierwsza umowa na okres probny nie wlicza sie.
                  wiec pierwsza tym przypadku bedzie umowa na czas okreslony, zawarta po umowie
                  probnej.

pozdrawiam:)
                  • Gość: kasieńska_27 Re: praca w AIG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 10:42
                    dziękuje, i mam nadzieje ze kolejna umowa bęedzie na stałe,
                    ale kto wie czy ja zamierzam swoja kariere rozwijać w tej firmie, bo jak na
                    razie to sie nic niedzieje a pracuje juz sporo czasu.......a i kasa ta sama
                    pozdrawiam serdecznie
      • Gość: meg Re: praca w AIG IP: 80.68.236.* 18.08.06, 16:04
        a po co komu teraz umowa na stałe?, przecież tam wszyscy popracują parę
        miesięcy, czy rok i odchodzą gdzie indziej.
      • Gość: aig Re: praca w AIG IP: 80.68.236.* 18.08.06, 16:39
        Bzdura.
        Myślę że to zalezy od departamentu. Ja np. dostałem po okresie próbnym od razu
        na czas nieokreślony...
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka