Gość: maciej IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.07.06, 18:53 Witam Chciałem Was zapytac czy to prawda, że w AIG we Wrocławiu zatrudniają tylko na czas określony, (np. umowa do 2012 roku) i że nie ma umów na czas nieokreślony. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: RYŚ Re: praca w AIG IP: *.mpgk.krosno.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.06, 08:40 A na jakim stanowisku w AIG zatrudniają na podstawie umowy o pracę? Agenci pracuja na tzw. umowach agencyjnych w oparciu o własną działność gospodarczą Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: praca w AIG IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.07.06, 14:00 Chodzi mi o stanowisko w jednym z departamentów operacyjnych w Centrali (na Strzegomskiej lub Trzemeskiej). pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasieńka_27@ Re: praca w AIG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 20:00 chyba założeniem firmy jest brak umów na stałe z tego co się orientuje pracownik nawet ten dobry ma tylko umowe czasowa czasami odnawianą co 2 lata...hm..no koment Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: praca w AIG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 09:22 trzecia umowa musi byc na czas nieokreslony. - KP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasieńka_27 Re: praca w AIG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 20:44 ale tylko "musi" powiem tyle, że ja mam czwartą i nie nastałe!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: praca w AIG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 12:13 umowe o prace? jesli tak, to taka umowa z mocy prawa wywoluje skutki jak umowa na czas nieokreslony. a i jeszcze jeden warunek, czas miedzy zawarciem kolejnych umow nie moze przekraczac 30 dni. spelniasz te warunki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasieńka_27 Re: praca w AIG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 17:49 pierwsza próbna umowa zakończyłoa sie podpisaniem na ro potem na dwa lata i teraz na dwa lata ciagłosc pracy jest zachowana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: praca w AIG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 18:00 pierwsza umowa na okres probny nie wlicza sie. wiec pierwsza tym przypadku bedzie umowa na czas okreslony, zawarta po umowie probnej. pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasieńska_27 Re: praca w AIG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 10:42 dziękuje, i mam nadzieje ze kolejna umowa bęedzie na stałe, ale kto wie czy ja zamierzam swoja kariere rozwijać w tej firmie, bo jak na razie to sie nic niedzieje a pracuje juz sporo czasu.......a i kasa ta sama pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: praca w AIG IP: 80.68.236.* 18.08.06, 16:04 a po co komu teraz umowa na stałe?, przecież tam wszyscy popracują parę miesięcy, czy rok i odchodzą gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aig Re: praca w AIG IP: 80.68.236.* 18.08.06, 16:39 Bzdura. Myślę że to zalezy od departamentu. Ja np. dostałem po okresie próbnym od razu na czas nieokreślony... Odpowiedz Link Zgłoś