Gość: system IP: *.broker.com.pl 21.07.06, 22:21 Kto pracuje lub wie cos o pracy tam - interesuje mnie gł. obsluga klienta lub księgowi. Krąża pogłoski, że płacą niezle, przynajmniej nie tak marnie jak Capgemini. Proszę o jakieś informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: system Re: Airline Accounting Centre IP: *.broker.com.pl 23.07.06, 07:33 UP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Airline Accounting Centre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 18:29 to chyba pogłoski;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar Re: Airline Accounting Centre IP: *.broker.com.pl 23.07.06, 22:25 nikt nic nie wie o lufthansie? podpinam sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tygrysek Re: Airline Accounting Centre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 00:05 Płacą najmarniej z outsourcingów ale atmosfera jest super i bardzo dużo benefitów. Kontakt z klientem marniutki, tylko maile a z dostawcami i customerami w ogóle.Idealna praca dla studentów lub absolwentów bez doświadczenia.Ja polecam inny outsorcing center,właśnie tam przeskoczyłam z Lufthansy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tesa Re: Airline Accounting Centre IP: *.net-serwis.pl 24.07.06, 00:09 ale jaki- ten center- polecasz dokladnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jas Re: Airline Accounting Centre IP: *.broker.com.pl 24.07.06, 23:00 zdradz, gdzie przeskoczylas Tygrysku? czy chociaz mozna uczyc sie jezyka ? placa mniej niz 1500 na reke? Odpowiedz Link Zgłoś