Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Multibank!!! pomocy

IP: *.net-serwis.pl 09.08.06, 10:23
    witam
    Mój dylemat dotyczy pracy, dostałam oferte z multibanku, ale nie znam nikogo , kto by tam pracował.Nie wiem czy mam rezygnowac z dotychczasowej pracy czy przejsc. Boje sie wysokich planów, wariackich oczekiwań itp. Jesli ktos zna kogos lub cos wie na ten temat, to prosze o pomoc.
    kasia
    Obserwuj wątek
      • Gość: kasia Re: Multibank!!! pomocy IP: *.net-serwis.pl 09.08.06, 11:37
        czy naprawde nikt nic nie wie?? musze dac odpowiedz w tym tygodniu. pomóżcie..
        kasia
        • Gość: Troche info Re: Multibank!!! pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.06, 11:58
          Hej
          Wiem tyle, ze Multibank i Mbank to banki nalezące do BRE, a BRE niestety płaci
          pracownikom grosze w porównaniu do ich prawdziwej pracy i wkładu.
          Zatrudniają normalnie, są wszystkie świadczenia itp, imprezy co roku itd.
          Ale jak jesteś młoda to przemyśl to, czy warto mając już pracę (chodzi głównie o
          pensję).

Śmieszne i poniżające jest to, że dziewczyny które księgują przelewy dla całego
          BRE dostają minimalną pensję krajową! Bank? Takie pieniądze! Wstyd!
      • Gość: Ryś! Re: Multibank!!! pomocy IP: *.mpgk.krosno.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.06, 13:49
        Moja znajoma pracowała i słyszałem o dobrej atmosferze pracy( to wiadmomo, że
        zalezy też od ludzi na jakich trafiszz) i przyzwoitych jak na branżę zarobkach
        w zalezności od stanowiska.
        • m0lly Re: Multibank!!! pomocy 03.11.06, 23:05
          juz troche wody w rzece ulynelo od Twojego ostatniego posta, ale ciekawa jestem
          jaka decyzje podjelas i jesli pracujesz w multibanku, to czy jestes zadowolona.
          • Gość: michał Re: Multibank!!! pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 10:12
            tez jestem ciekawy:)
            jesli pytacie sie o jaksa firme na forum to moze by warto napisac o to jak sie
            pracuje, jesli sie zdecydowaliscie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka