Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

praca w pkp intercity

IP: *.dabnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 11:55
    Witam,orientuje się może ktoś jak można uzyskać informacje odnośnie
    zatrudnienia w tej spółce na stanowiskach biurowych(odział obojętny)?spółka na
    e-mail-e nie odpowiada a pani w sekretariacie jak dzwonie stwierzdza,że
    narazie CHYBA nie ma stanowisk pracy(a takie istnieją bo ktoś kiedyś pisał na
    forum)Proszę o jakiekolwiek informacje,zależy mai na tym iż wiąże sie to z
    moimi zainteresowaniami jak i hmm kwalifikacjami?:))(licencjat
    ekonomii).pozdrawiam.
    Obserwuj wątek
      • Gość: hmmm Re: praca w pkp intercity IP: 217.33.252.* 11.08.06, 12:23
        A masz znajomych albo rodzine pracujaca w PKP? Nie znam nikogo, kto tam pracuje
        i dostalby prace z ulicy.
      • Gość: Adam Re: praca w pkp intercity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 22:35
        • Gość: galaxy Re: praca w pkp intercity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 22:39
          No właśnie, na stronie PKP InterCity nie ma zakładki typu "praca" lub "kariera".
          Wiem, że rocznie przyjmują do pracy kilkadziesiąt osób tylko nigdzie nie ma
          ogłoszeń o wolnych stanowiskach...Może trzeba osobiście składać podania w
          centrali na ul. Grójeckiej 17 w Warszawie i się na bieżąco dowiadywać?
          • Gość: ;-) Re: praca w pkp intercity IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 12.08.06, 09:58
            a może u konduktora? ;-)
            • Gość: na chwile Re: praca w pkp intercity IP: *.acn.waw.pl 12.08.06, 11:12
              tylko rodzina
              sam tam szukałem pracy po studiach
              oficejanie kolej redukuje się z ponad 200 000 pracowników w 1995 do poniżej 150 000 w 2010 roku, a nie oficjalnie mój kolega dzięki wujkowi znalazł prace
              kolej to praca małopłatna (kolega ma te prace za 1600) i głównie po znajomości

spółki skarbu państwa to wogóle ciekawy temat
      • Gość: Artur Re: praca w pkp intercity IP: *.icpnet.pl 23.01.14, 17:52
        Witam mam pytanie jestem z wielkopolski chciałbym pracować w pkp intercity. Mam 33 lata wykształcenie wyższe licencjant. gdzie można pisać podanie o prace ,proszę o jakieś wskazówki pozdrawiam.
        • Gość: kazik Re: praca w pkp intercity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.14, 21:08
          Przecież teraz w 2014 JEST już na stronie intercity zakładka "praca" i są tam nawet regularnie oferty.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka